Het laten maken van een nieuw interieurontwerp doe je om de woning van een nieuwe uitstraling te voorzien. Het kan best lastig zijn om een goed beeld te krijgen van het nieuwe interieur als je dit nog niet goed voor je kunt zien. Bij Paula Goulmy interieurontwerp is het mogelijk om een 3D interieurontwerp te laten maken. Met een 3D ontwerp krijg je een goed beeld van je nieuwe toekomstige interieur. Je ziet de meubels en de ruimten zoals je deze ook in het echt zou zien. Zo zijn er geen verrassingen achteraf en weet je van tevoren precies hoe je interieur gaat worden. Een interieurontwerp wordt door een professionele vormgever op maat gemaakt en met een computer gerendeerd. Zo kun je een kijkje in de nieuw vormgegeven ruimtes nemen.

Een 3D tekening laten maken

Wil je een 3D tekening voor je interieur laten maken dan zijn er een aantal zaken van belang. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de maten van de ruimte goed worden gemeten of een bouwtekening wordt aangedragen. Daarmee kan er een ontwerp op schaal worden gemaakt. Het lijkt dan alsof je een rondleiding door de toekomstige ruimte krijgt. Het ontwerpen van een 3D interieurontwerp wordt met de grootste precisie gedaan. De meubels die komen precies op de plek te staan waar ze naar jouw wens zijn. Ook zie je hoe de lichtinval van de ramen en de deuren is. Daarbij kun je meteen zien hoe de kleuren bij elkaar staan. Een 3D ontwerp geeft dus precies weer hoe het ontwerp ten uitvoer wordt gebracht. Ook is het natuurlijk erg leuk om te kunnen zien hoe jouw gewenste ontwerp tot leven komt. Mocht er in het 3D ontwerp blijken dat meubels of kleuren niet tot uiting komen zoals je had gehoopt dan kan dit natuurlijk altijd worden aangepast.

Badkamer ontwerpen 3D

Voor de badkamer is een 3D ontwerp ook erg handig. Dit zijn vaak kleinere ruimten waar toch veel meubels staan. Om een goed beeld te krijgen van de ruimte die over blijft na het plaatsen van de meubels en de douche is een badkamer 3D ontwerp handig. Je ziet precies hoe ruimtelijk het oogt en hoe mooi het gaat worden.

Een 3D kantoor interieurontwerp

Wanneer je gasten ontvangt dan wil je graag een goede indruk achterlaten. Hierbij speelt het interieur van je kantoor een grote rol. Wanneer je het bestaande interieur wil vernieuwen, dan wil je zeker weten dat het naar wens wordt. Hiervoor kan het nieuwe kantoor eerst in 3D ontworpen worden. Zo is het meteen te zien of de uitstraling van het kantoor past bij het bedrijf. Ook zie je direct of de indeling bevorderend is voor het ontvangen van gasten, vergaderen en werken.

Een 3D interieurontwerp kan veel duidelijk maken

De 3D interieurontwerpen van Paula Goulmy Interieurvormgeving laten direct zien hoe een ruimte zal worden na de nieuwe inrichting. Ook maatwerkmeubels worden in het ontwerp ingepast, zo kun je precies zien hoe de meubelstukken het interieur vormen. Daarnaast krijg je een goed beeld van de open ruimte waardoor je kunt controleren of het zo wordt zoals je in gedachten had. Het laten opstellen van een ontwerp in 3D mag dan wel een investering zijn, maar het kan je ook problemen en extra kosten besparen. Doordat je vooraf een goed beeld van de nieuwe inrichting hebt, is de kans veel kleiner dat er achteraf veranderingen nodig zijn.

Ben je geïnteresseerd in het laten maken van een 3D interieurontwerp dan kun je contact opnemen met Paula Goulmy interieurontwerp. Wij leggen je alles uit en jij kunt dan bepalen of een 3D ontwerp ook de beste keuze is voor jou.