Droom jij ook van een moderne en luxe badkamer die je doet denken aan een luxe spa? Bepaal hoe je eigen badkamer eruit gaat zien en laat een 3D ontwerp maken door een specialist. Bij Paula Goulmy Interieurvormgeving kun je jouw ideale badkamer laten ontwerpen. Of je nu een nieuwe badkamer wil laten ontwerpen, of een badkamer renovatie ontwerp wilt. Onze specialisten ontwerpen je badkamer volgens jouw wensen.

Badkamer wastafel ontwerp

De wastafel is een belangrijk onderdeel van de badkamer. Afhankelijk van het aantal personen in huis en de beschikbare ruimte kan er gekozen worden voor een dubbele wastafel. Er kan gekozen worden voor vele soorten designs op het gebied van wastafels. Zo zijn de wastafels met daarbovenop waskommen populair. Ook mat zwart sanitair is de trend van nu. We houden niet alleen rekening met je smaak, maar ook met de gezinssamenstelling om de badkamer voor iedereen praktisch in te delen.

Verlichting bij het ontwerp van een badkamer

Bij het ontwerpen van een badkamer wordt rekening gehouden met de natuurlijke lichtinval. De natuurlijke lichtinval kan worden gecombineerd met andere soorten verlichting zoals decoratieverlichting. Je wilt uiteraard dat de verlichting niet alleen praktisch is, maar ook je badkamer een luxe en ruime uitstraling geeft. De verschillende lichtbronnen worden in het ontwerp op elkaar afgestemd, zodat er voldoende licht aanwezig is. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de uitstraling van de gehele badkamer.

Van badkamertegels tot toilet

Alle elementen van de badkamer worden meegenomen in het ontwerp. Van zwevend toilet tot aan luxueuze badkamertegels. Of je nu een kleine compacte badkamer hebt of de ruimte heb om voor een inloopdouche te kiezen. Het badkamer ontwerp houdt overal rekening mee.

Alles is mogelijk met het ontwerp

Heb je een schuine wand in je badkamer? Of heb je een kleine badkamer? Ook met uitzonderlijke situaties kunnen we rekening houden. We maken het ontwerp op maat en hierbij kunnen we onze ervaring gebruiken om het ontwerp af te stemmen op bijzonderheden. Zo kan er slim gebruik worden gemaakt van accentverlichting om kleine badkamers groter te doen laten lijken.

3D badkamer ontwerp laten maken

Met een 3D badkamer ontwerp kun je precies zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Mocht je nog wat willen wijzigen? Geen probleem! Het ontwerp wordt aangepast en je kunt direct zien of je tevreden bent met de uitstraling van je badkamer. Wil je een ontwerp laten maken? Vraag dan informatie aan!

Onafhankelijk badkamer ontwerp laten maken

Paula Goulmy Interieurvormgeving is onafhankelijk. Dus je kunt ervan verzekerd zijn dat als je een ontwerp laat maken we enkel en alleen luisteren naar jouw wensen. We zijn niet gebonden aan specifieke merken of producten. Zo zijn we vrij om de badkamer volledig naar jouw wens in te richten. Of je nu een inloopdouche, rainshower of vrijstaand bad wilt, je kunt erop rekenen dat het ontwerp naar tevredenheid zal zijn.