Creatie

Paula Goulmy biedt met haar mensen een veelzijdig pakket aan activiteiten. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een nieuw design of nieuwe inrichting van uw huis of bedrijf.  Ook geven wij deskundig advies over de indeling van uw interieur, kleur- en materiaalgebruik, meubilair en de belangrijkste basis van uw interieur: de verlichting. Daarnaast verzorgen wij styling en winkelpresentaties en hebben we veel ervaring  met het ontwerpen van custom made meubilair.

Het verloop van een nieuw interieur

proces 1

Tijdens een kennismakings- en intakegesprek in de studio of op locatie wordt er besproken om welke ruimte(s) het gaat en wat er moet worden gedaan. Zo krijgen wij een duidelijk beeld  van de wensen van de opdrachtgever, de werkzaamheden en het eventuele beschikbare budget. Om een goed beeld en gevoel te krijgen van de ruimte(s) en de lichtinval wordt er indien mogelijk, ook op de betreffende locatie gekeken.

proces 2

Daarna wordt er gestart met het opbouwen van de tekening. Door schetsen met diverse indelingen brengen wij voor u verschillende mogelijkheden duidelijk in beeld. Om een compleet inzicht te geven van de ontwerpen, worden deze aangevuld met sfeerbeelden. De schetsen en de sfeerbeelden worden gepresenteerd en besproken om uiteindelijk de meest passende indeling en sfeer te kiezen.

proces 3Met de input van de tussentijdse bespreking gaan we in de studio aan de slag voor het definitieve ontwerp. Werktekeningen worden tot in de puntjes uitgewerkt. Dit is het moment dat er invulling wordt gegeven aan het kleur- en materialenplan, de keuze voor het meubilair en de verlichtingsarmaturen. Omdat het soms moeilijk is, om een beeld  van het eindresultaat te krijgen kunnen wij op aanvraag 3D impressies voor u maken. Dit geeft een realistisch beeld van het uiteindelijke resultaat en is een goed hulpmiddel in het beslissingsproces.  We werken met de programma’s Vectorworks en Artlantis.

proces 4

De uitvoering van het nieuwe interieur kan verder in eigen beheer worden gerealiseerd of in samenwerking met Paula en specialisten uit haar zorgvuldig opgebouwde netwerk. Samen zorgen zij voor het ultieme resultaat.