De magie van een 3D-ontwerp

De magie van een 3D-ontwerp

Nu jouw favoriete restaurant al een hele poos gesloten is en je tijdens de kantooruren lekker thuiszit, heb je ongetwijfeld het interieur ondertussen wel al gezien. Missschien zit je inmiddels op een ergonomische bureaustoel in plaats van een barkruk – halleluja! – en ziet je werkplek er al een stuk professioneler uit. Maar laat ons eerlijk zijn … we worden allemaal een beetje ‘coronamoe’. En zeker op een dag als Blue Monday lijkt je koopwoede alleen maar toe te nemen. Want shoppen is de beste remedie. Doordat je plotseling meer tijd over hebt, krijg je allerlei creatieve ideeën. Je wilt je badkamer een complete make-over geven. Of een nieuwe keuken installeren met pitt-cooking of een afzuigkap verwerkt in het aanrecht. Je wilt die vergeten zolderkamer omtoveren tot een heuse masterbedroom?  Bovendien kan het interieur van je woon- of kantoorruimte ook wel een stevige opknapbeurt gebruiken. Alleen is het balen als je lievelingswinkel dicht moet blijven. Dusss … online shops to the rescue!

Maar dat is ook niet altijd handig. Je hebt misschien wel genoeg ideeën, maar zijn ze wel haalbaar? Op je moodboard of uitgeprinte Pinterestprent ziet het er allemaal keurig uit. Maar geldt dat ook voor jouw woning of kantoor?

Jazeker.

Tenminste als je een 3D-ontwerp tot leven laat komen.

Vormgeving 3D

Een 3D-tekening laten maken van je woning of kantoor

Zodra we de afmetingen van je ruimte kennen, vullen we hem in zoals jij het in gedachten hebt. Hangkast hier. Open haard met ruimte voor de gesprokkelde houtblokken daar. Sfeerlichten boven en hoogpolig vloerkleed beneden. Ziezo. Over de indeling hebben we al nagedacht. De kleurenplannen en het lichtplan liggen op tafel. En last but not least: het 3D-ontwerp maakt het geheel af. De kers op de taart.

Boom shakalaka!

Nu komt jouw idee helemaal tot leven. Oh wondere 3D-wereld! Nog magischer dan een dagje in de Efteling. Die is nu toch gesloten dus kan je beter zélf voor wat magie zorgen. Dankzij het 3D-ontwerp zie je het resultaat nog voordat er een likje verf werd aangebracht of een muur werd gesloopt.

3D-ontwerp laten maken

Een 3D-ontwerp maken: alleen maar voordelen

Zodra je weet hoe je toekomstige leefruimte er voortaan zal uitzien, stapel je de voordelen op:

  • Je vermijdt reuzegrote flaters, blunders in de bouw, missers in stijl en ongelukkige keuzes qua kleur. Zo sla je geen mal figuur als je klant over de vloer komt of je schoonmoeder eventjes langskomt. Want hey! Hier is nagedacht over de vormgeving van het interieur!
  • Je verliest geen tijd in uren zoekwerk. Komt die donkerblauwe muur toch niet helemaal tot z’n recht? Dan hoef je niet eindeloos te zoeken naar andere kleurnuances. Bovendien geeft een virtuele voorstelling meestal een beter idee dan een kleurtester of een staaltje stof.
  • Je krijgt een concreet beeld van de mogelijkheden. Vooral bij kleinere ruimtes, zoals een badkamer of toilet, zijn de opties niet eindeloos. Maar ook grotere ruimtes, zoals een vergaderzaal of woonkamer verklappen plots hun geheimen. Want die wandkast die jij misschien in gedachten had, komt toch niet helemaal tot zijn recht. Die bib staat zelfs een beetje in de weg en blijkt helemaal geen eyecatcher te zijn.
  • Ben je minder creatief aangelegd? Vind je het niet makkelijk om jouw ruimte in gedachten volledig afgewerkt te zien? Dan maakt onze studio jouw dromen werkelijkheid. Aan jou dan om te beslissen of je je droom realiseert of niet.
  • Je spaart heel wat centen uit door geen stommiteiten te doen. Is jouw idee toch niet zo lumineus? Geen probleem. Er staat een professioneel team van interieurgoeroes voor je klaar die genoeg guts en kennis van zaken hebben om jou omver te blazen met een feeëriek ontwerp.

Kortom. Een 3D-ontwerp opent een heel nieuwe interieurwereld. Je zet als het ware een toekomstbril op je neus. En eerlijk? Die is (bijna) beter dan jouw favo Ray-Ban®. Gewoon, omdat je jouw interieurdromen waarmaakt nog voordat de designers ermee aan de slag gaan.

Wedden dat het avontuur spannender wordt dan een ritje in de Baron 1898?

Wat denk je? Ben jij klaar voor een rollercoaster aan emoties?

Let’s do this!

Vraag hier jouw 3D-ontwerp aan.

Zo werk jij binnenkort in een heel nieuw interieur of zorg je ervoor dat jouw personeel straks aangenaam verrast is!