Dit ontwerpbureau kickt op jouw voldoening bij je interieur

Bij elke opdracht luisteren we aandachtig naar jouw verlanglijstje als het op binnenhuisinrichting aankomt. Ja-aah! Een opdracht is altijd best spannend. Ook voor ons. Zo’n project in interieur is voor ons ontwerpbureau uitdagender dan een moeilijke opdracht in een ingewikkelde escape room. Maar de voldoening nadat we die betoverende lach op je gezicht zien? Tja. Dat is gewoon een adrenaline-injectie. Een kick die groter is dan wat Doe Maar krijgt na een grandioos applaus. Daar kan geen enkele bekende award tegenop. Al willen we die uiteraard ook graag in de wacht slepen.

We have a room in our heart for every customer

Bij Paula Goulmy kan je zowel terecht voor een ontwerp van het interieur van je woning als het interieur van je kantoor of werkomgeving. Voor jouw droomwoning focussen we op wat jij, als klant, zal ervaren. Bij een zakelijke vormgeving is het meer de sfeer die telt. Maar ook de uitstraling van het bedrijf. Hoe kunnen medewerkers nog productiever werken? Wat kost de renovatie? En wat levert het op?

Zowel voor het interieur van je woning als van je kantoor gaan we te werk in verschillende fases. Hierbij houden we onze beloftes en visie in ons achterhoofd.

Heb je nog vragen of kan je wel wat nuttige tips gebruiken voor je woon- of werkruimte? Kom gezellig langs in onze bollenschuur. Je bent van harte welkom in onze studio.

Wanna bring the surprise back in your room?