Interieur design advies

Paula Goulmy interieurvormgeving is specialist in interieur design, ontwerp en advies. Al jarenlang houden we ons bezig met; interieur design, badkamer ontwerp, woonkamer design, kantoor ontwerp en nog veel meer.

Heb je een nieuwe woning of een nieuwe kantoorlocatie? Of wil je een nieuw design voor je huidige woning? We zorgen voor een passend interieurontwerp op maat. We stemmen het ontwerp af op jouw wensen, de ruimte, het bouwplan, gezinssituatie en levensstijl. Kortom we houden rekening met het totaalplaatje en maken een passend interieurplan.

Het design van de woonkamer

De woonkamer is een essentiële ruimte van je woning. We besteden dus ook geregeld onze aandacht aan het vormgeven van het woonkamer interieur. Heb je specifieke voorkeuren of wil je enkel dat je woonkamer een moderne look heeft? Wat je wensen ook zijn, we maken een interieuradvies die past bij jouw smaak.

  • Meubel design
  • Behang designs, patronen en kleuren
  • Muurdecoratie
  • Lichtinval en een lichtplan
  • Loopruimte en looppatronen
  • Plaatsing van ramen en deuren
  • Woonstijl

Interieur voorzien van een modern design

Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan eens ons portfolio! Of lees meer over modern design. Hou je van een klassieke stijl, maar ook van modern? Lees het artikel over een klassiek modern interieur.

De vormgeving van een modern interieur is vaak minimalistisch en rustgevend. Geen overbodige accessoires, effen vloeren, strakke lijnen en moderne kleuren. Wat voor woonstijl je ook maar mooi vindt, we zorgen voor een interieur design die je met trots kunt laten zien aan je gasten.

Vraag een interieurplan aan!

Wil je weten hoe jouw nieuwe interieur eruit kan komen te zien? Vraag een interieurplan aan. Neem contact op om je wensen met ons te bespreken. We maken een interieur advies op maat, zodat het design van jouw interieur stijlvol wordt.

Wil je zien wat we gerealiseerd hebben? Bekijk dan ons portfolio!