De keuken is een ruimte waar je veel tijd in kan doorbrengen. Je wilt dan ook dat dit een ruimte is waar jij je prettig in voelt. Ook moet het een praktische ruimte zijn. Er moet ruimte zijn om lekker te kunnen koken en je moet er veel spullen kunnen opbergen. Wil je een keuken laten ontwerpen dan is het van groot belang dat er met meerdere zaken rekening wordt gehouden. Onder andere met waar het kookgedeelte komt en hoeveel opbergruimte er nodig is. Een keuken ontwerp uitbesteden is iets wat steeds meer wordt gedaan. Je krijgt dan een interieuradvies voor de keuken en er wordt een ontwerp gemaakt die naar jouw wens is. Het voordeel is dat de keuken wordt ontworpen door iemand met veel ervaring en die niet alleen naar de uitstraling van de keuken kijkt. Ook met het praktische gedeelte wordt rekening gehouden.

Een keuken laten ontwerpen in 3D

Paula Goulmy en haar team voorzien je graag van een passend advies voor de keuken. Je merkt dan ook pas hoeveel mogelijkheden er zijn. Een keuken laten ontwerpen daar komt veel bij kijken. Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om keukenkastjes op maat te laten maken? Naast het keukengedeelte dient er ook met veel andere zaken rekening gehouden te worden. Wat zijn de andere meubels die er komen te staan? Als het een grote keuken is dan kan er een eethoek komen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor andere meubels, welke eventueel op maat kunnen worden gemaakt voor de keuken.

Voor iedere keuken het juiste advies

Voor een grote keuken is het goed om interieuradvies te krijgen. Dit geldt ook voor de kleinere keukens. Juist hierbij is het belangrijk om een ruimtelijk ogend effect te creëren. Daarnaast moet er ook voldoende ruimte zijn om alles op te ruimen. Ook dient het kookgedeelte op een goede plek te komen zodat er ruimte voor andere werkzaamheden is op het aanrechtblad. Laat je een technische tekening voor je keuken maken dan krijg je meteen een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Je ziet uiteraard op deze technische tekening de indeling van het keukengedeelte, maar ook de indeling van de eventuele kasten en de meubels.

Technische tekening keuken in 3D

Om een nog beter beeld van het ontwerp te krijgen is het ook mogelijk om het ontwerp in 3D door Paula Goulmy interieurontwerp te laten maken. Een 3D interieurontwerp geeft je een beter beeld van hoe de keuken er zal gaan uitzien. Het geeft niet alleen een goed beeld van hoe de keuken zal worden opgebouwd maar ook van alle ruimtes die er zijn. Wil je een eethoek in de keuken dan zie je direct welke ruimte er tussen het keukengedeelte en de eethoek is. Het laten opstellen van een ontwerp in 3D is niet alleen mogelijk voor de keuken. Dit kan voor iedere ruimte in het huis worden gedaan. Daar kun je op deze website ook meer over lezen.

Het verlichtingsplan voor in de keuken

De keuken is een praktische ruimte. Daar dien je goed licht te hebben. Toch zal je ook willen dat de keuken mooi verlicht is. Daar is het verlichtingsplan voor. Er wordt een lichtplan gemaakt waarbij rekening gehouden wordt met het basislicht. Dit is het natuurlijke licht wat verkregen wordt door de ramen en deuren. In de keuken zal er voldoende werklicht worden geplaatst. Dit is het licht wat nodig is bij het koken en om goed zicht te krijgen. Voor de sfeer is er dan de decoratieverlichting en de accentverlichting. De verlichting geeft de keuken meer sfeer en zorgt ervoor dat het niet alleen een praktische ruimte is maar ook een ruimte die uitstraling heeft en goed bij de rest van het huis past.

De mogelijkheden bij het laten ontwerpen van een keuken

Het is mogelijk vele soorten apparatuur in de keuken te laten plaatsen en ook kun je kiezen voor een kookeiland en diverse meubels en kastjes. Wil je kasten met legplanken of kasten die een draaischijf bieden. Bij kleinere keukens geeft dit de mogelijkheid om meer op te kunnen bergen. Juist voor deze zaken is het uitbesteden van het keuken ontwerp van belang. Door de jarenlange ervaring kan het team van Paula Goulmy je voorzien van goede ideeën. Op deze manier wordt er een keuken ontworpen die zal voldoen aan jouw wensen en die ook uniek zal zijn. Zelfs over de kleinste accenten zoals de handgrepen zal goed worden nagedacht zodat deze goed bij de rest van de keuken en de woning passen.

Voor iedere keuken het juiste ontwerp

Een goed keuken ontwerp is erg belangrijk. Een keuken laten ontwerpen daar is vakmanschap voor nodig. Neem maar eens contact met ons op en wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat jouw keuken zo zal worden ontworpen dat je er graag in kookt en graag in verblijft. Wil je naast de keuken nog een andere ruimte laten inrichten dan helpt het team van Paula Goulmy je ook graag. Om een goed beeld van de mogelijkheden te krijgen kun je het portfolioboek bekijken.