Interieuradvies Haarlem nodig?

Zoek niet verder! De interieurstylisten van Paula Goulmy Interieurvormgeving staan ook in en rondom Haarlem voor je klaar om jou te adviseren over jouw nieuwe interieur, en om je te ondersteunen bij de realisatie ervan. Lees snel verder wat we voor jou kunnen betekenen!

Interieuradvies Haarlem en omstreken

Als je van plan bent om de indeling van jouw interieur te veranderen, of om hele grote veranderingen door te gaan voeren, dan is het een goed idee om eens contact met ons op te nemen. Wij zijn Paula Goulmy Interieurvormgeving, een interieuradviseur in Haarlem en omstreken met veel ervaring op dit gebied. Wij gaan graag eens met je om de tafel zitten om te bekijken hoe wij jouw interieur een nieuwe impuls kunnen geven. We hebben al een groot aantal personen en bedrijven aan een nieuw interieur geholpen en bieden onze diensten ook graag aan jou aan. Samen met jou bekijken we dan wat voor nieuwe stijl je in je huis of op kantoor wilt hebben en hoe we er voor gaan zorgen dat deze helemaal op jouw wensen aansluit. Dit doen we door jou eerst te voorzien van professioneel interieuradvies.

Hoe Paula Goulmy Interieurvormgeving werkt

Als wij voor je aan de slag gaan, dan bekijken we eerst wat jouw levensstijl is en hoe wij jouw nieuwe design hierop aan gaan passen. Wij vinden het leuk hier verrassende elementen aan toe te voegen, maar kunnen ook een design maken waar je zelf de voorzet voor geeft. We maken samen met jou een plan, aan de hand waarvan wij aan jouw interieur gaan werken. Als interieuradviseur voor Haarlem en omstreken hebben we veel ervaring met het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten! Jij kunt er daarbij ook voor kiezen om ons speciale meubels voor je te laten maken. Paula Goulmy Interieurvormgeving is namelijk ook een bedrijf dat zelf meubels ontwerpt en laat maken. Zo heb je pas echt een interieur dat helemaal uniek is voor jouw huis! Wij houden rekening met allerlei zaken, zoals:

  • je gezinssituatie. Heb je kinderen? Dan wordt er zeker geleefd in je huis! Daar gaan we rekening mee houden, we vermijden gevaarlijke punten, creëren speelse elementen en zorgen ervoor dat de kinderen zich ook altijd thuis gaan voelen;
  • het bouwplan van je huis. Jullie hebben natuurlijk zelf ook (ver)bouwplannen van het huis. Deze nemen we mee en implementeren zo veel mogelijk in ons eigen interieurplan;
  • jouw persoonlijke levensstijl. Veel van huis? Heb je bepaalde hobby’s die een eigen ruimte verdienen? Heb je extra natuurlijk licht nodig? Dergelijke vragen gaan we aan je stellen.
interieurontwerp

Interieurontwerp

meubelontwerp

Meubelontwerp

interieur zakelijk

Interieur Zakelijk

verlinchtingsplan

Verlichtingsplan

Op zoek naar interieuradvies in Haarlem?

Wij zijn interieurontwerpers die ook veel door zakelijke klanten worden ingeschakeld. Als je interieuradvies in Haarlem nodig hebt voor je kantoor, winkel, restaurant of bibliotheek, dan zijn wij hier altijd voor te bereiken. Maak gewoon eens vrijblijvend een afspraak met ons, waarbij we dan samen kunnen bekijken hoe we je aan nieuw ontwerp kunnen helpen waar jij, jouw personeel en klanten jarenlang van kunnen genieten! Neem gerust met ons contact op via 0252 – 34 81 54 of stuur een berichtje door het formulier hieronder in de vullen.