interieurontwerp

Interieurontwerp

meubelontwerp

Meubelontwerp

interieur zakelijk

Interieur Zakelijk

verlinchtingsplan

Verlichtingsplan

Interieuradvies Hillegom nodig?

Ben je nog tevreden over jouw huidige interieur? Je zit bijvoorbeeld na te denken om het helemaal anders te doen. Misschien heb je verhuisplannen in de omgeving Hillegom en zit je al na te denken over de interieurvormgeving van jouw nieuwe huis. Dan is onze interieuradvies Hillegom helemaal wat je nodig hebt! Want je moet je helemaal happy voelen in jouw eigen woning. Gewoon even contact opnemen met Paula Goulmy Interieurvormgeving via 0252 – 34 81 54 of met behulp van een mailtje naar info@paulagoulmy.nl. Dan gaan we snel een afspraak maken om eens met elkaar kennis te maken. Wij leren graag meer over jouw interieurwensen!

Woon je in Hillegom, of ga je juist naar Hillegom of omgeving verhuizen? Dan kunnen wij het ons goed voorstellen dat je interieuradvies nodig hebt. Soms kan het namelijk heel verfrissend zijn om het helemaal anders te doen. In andere gevallen kunnen juist subtiele aanpassingen in jouw interieur voor bijzondere resultaten leveren. Onze interieuradvies in Hillegom is erop gespitst dat je snel en lekker dichtbij huis onze interieurexperts kunt raadplegen. Neem gerust contact op met Paula Goulmy Interieurvormgeving. Wij zijn een bedrijf met veel ervaring op het gebied van de vormgeving van interieurs, zowel voor personen als voor zakelijke klanten. Daarnaast ontwerpen wij zelf meubels, kunnen we jouw verlichtingsplan ontwerpen en je ook de realisatie van jouw nieuwe interieur uit handen nemen. Wij geven interieuradvies voor Hillegom en omstreken en laten je graag weten hoe wij jouw interieur voor ogen zien.

Kies voor de betrokken interieurarchitecten van Paula Goulmy

Als je plannen hebt om jow huis opnieuw in te richten, dan kan het geen kwaad om hier een keer een expert naar te laten kijken. Bij Paula Goulmy kijken we graag naar jouw huidige interieur, jouw wensen en de laatste trends van het moment. Samen met jou bekijken we dan hoe we een interieur gaan ontwerpen waar jij echt gelukkig van wordt. Als het gaat om het interieur van jouw huis, dan is dit per slot van rekening wel een plek waar je je een flink deel van uw leven thuis moet voelen! Wij houden rekening met jouw gezinssituatie, het bouwplan van het huis en jouw persoonlijke levensstijl. Ook voor de coördinatie en realisatie van jouw nieuwe ontwerp kun je bij ons terecht. Wij nemen dit graag uit handen en geven je graag interieuradvies op maat!

Op zoek naar interieuradvies in Hillegom?

Wij houden altijd rekening met alle facetten van een nieuw interieur, of het nu gaat om een woning, een kantoor, een winkel of een restaurant. Wij maken complete concepten waarbij we bijvoorbeeld ook het lichtplan helemaal aan de situatie aanpassen. Zo kunnen wij ook unieke meubels voor je realiseren, die helemaal naar jouw wens worden ontworpen. Meer weten over interieuradvies Hillegom? Kijk dan snel even op onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.