interieurontwerp

Interieurontwerp

meubelontwerp

Meubelontwerp

interieur zakelijk

Interieur Zakelijk

verlinchtingsplan

Verlichtingsplan

Interieuradvies nodig?

Als u op zoek bent naar interieuradvies van mensen die veel ervaring hebben met het op de schop nemen van een inrichting, dan zit u goed bij Paula Goelmy Interieurvormgeving. Wij zijn een bureau waar mensen werken met passie voor interieurdesign. Zoekt u dan ook interieuradvies in Hoofddorp, neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u een overzicht van designs die wij door de jaren heen hebben gemaakt. We kunnen een ontwerp maken dat helemaal op uw wensen is aangepast. Wilt u een meer traditionele inrichting? Of mogen we alle toeters en bellen uit de kast halen om van uw interieur iets echt unieks te maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak als u meer wilt weten of uw ideeën met ons wilt doornemen.

De interieuradviseur voor Hoofddorp

Bij Paula Goulmy Interieurvormgeving krijgt u interieurontwerp op maat. Wij maken voor u een origineel interieurontwerp dat u zal verrassen. We zorgen ervoor dat het helemaal aansluit op uw wensen, uw levensstijl en uw gezinssituatie. Er komt bij het implementeren van een nieuw ontwerp natuurlijk nogal wat kijken. Maar ook de realisatie van uw nieuwe inrichting kunnen we voor u helemaal verzorgen. Wij werken hierbij samen met ervaren bedrijven die ervoor zorgen dat de gehele realisatie perfect wordt uitgevoerd. Uiteraard behouden we hierbij zelf de coördinatie over  het hele project, zodat alles ook volgens het ontwerp tot stand komt.

Interieuradvies voor Hoofddorp

Wilt u meer weten over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. We bespreken dan wat de mogelijkheden zijn en hoe we er voor gaan zorgen dat u straks helemaal tevreden bent met uw nieuwe interieur. We hebben ruim tien jaar ervaring met het ontwerpen van unieke interieurs waar u zich helemaal in thuis voelt. We gebruiken die ervaring graag om ook voor u een bijzonder ontwerp op papier te zetten.