interieuradvies in en rondom de bollenstreek

Interieurontwerp

Meubelontwerp

Interieur Zakelijk

Verlichtingsplan

Het interieur van uw dromen met Paula Goulmy Interieurvormgeving

Kriebelt het u om een nieuw interieur te nemen in uw huis, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Of gaat u naar een nieuw huis toe en vindt u dat het hier wel eens helemaal anders mag dan in uw oude huis? Neem dan contact op met Paula Goulmy Interieurvormgeving. Wij zijn een bedrijf met veel ervaring op het gebied van de vormgeving van interieurs, zowel voor personen als voor zakelijke klanten. Daarnaast ontwerpen wij zelf meubels, kunnen we uw verlichtingsplan ontwerpen en u ook de realisatie van uw nieuwe interieur uit handen nemen. Wij geven interieuradvies voor Leiden en omstreken en laten u graag weten hoe wij uw interieur voor ogen zien.

Interieuradviseur voor Leiden en omstreken

Als u plannen heeft om uw huis opnieuw in te richten, dan kan het geen kwaad om hier een keer een expert naar te laten kijken. Bij Paula Goulmy kijken we graag naar uw huidige interieur, uw wensen en de laatste trends van het moment. Samen met u bekijken we dan hoe we een interieur gaan ontwerpen waar u zich gelukkig bij voelt. Als het gaat om het interieur van uw huis, dan is dit per slot van rekening wel een plek waar u zich een flink deel van uw leven thuis moet voelen! Wij houden rekening met uw gezinssituatie, het bouwplan van uw huis en uw persoonlijke levensstijl. Ook voor de coördinatie en realisatie van uw nieuwe ontwerp kunt u bij ons terecht. Wij nemen u dit graag uit handen!

Op zoek naar interieuradvies in Leiden?

Wij houden altijd rekening met alle facetten van een nieuw interieur, of het nu gaat om een woning, een kantoor, een winkel of een restaurant. Wij maken complete concepten waarbij we bijvoorbeeld ook het lichtplan helemaal aan de situatie aanpassen. Zo kunnen wij ook unieke meubels voor u realiseren, die helemaal naar uw wens worden ontworpen. Meer weten? Kijk dan snel even op onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.