Interieuradvies Leiden nodig?

Zoek niet verder! De interieurstylisten van Paula Goulmy Interieurvormgeving staan voor je klaar om jou te adviseren over jouw nieuwe interieur, en om je te ondersteunen bij de realisatie ervan. Lees snel verder wat we voor jou kunnen betekenen!

Penthouse interieur laten ontwerpen

Het interieur van jouw dromen met Paula Goulmy Interieurvormgeving

Kriebelt het om een nieuw interieur te nemen in jouw huis, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of ga je naar een nieuw huis toe en vind je dat het hier wel eens helemaal anders mag dan in je oude huis? Neem dan contact op met Paula Goulmy Interieurvormgeving. Wij zijn een bedrijf met veel ervaring op het gebied van de vormgeving van interieurs, zowel voor personen als voor zakelijke klanten. Daarnaast ontwerpen wij zelf meubels, kunnen we jouw verlichtingsplan ontwerpen en ook de realisatie van een compleet nieuwe interieur uit handen nemen. Wij geven interieuradvies voor Leiden en omstreken en laten je graag weten hoe wij jouw interieur voor ogen zien.

Interieuradviseur Leiden en omstreken

Als je plannen hebt om je huis opnieuw in te richten, dan kan het geen kwaad om hier een keer een interieurexpert naar te laten kijken. Bij Paula Goulmy kijken we graag naar jouw huidige interieur, jouw wensen en de laatste trends van het moment. Samen met jou bekijken we dan hoe we een interieur gaan ontwerpen waar je echt blij van wordt. Als het gaat om het interieur van je huis, dan moet dit natuurlijk bij jouw smaak passen en je moet je er altijd thuis in voelen! Wij houden rekening met allerlei zaken, zoals:

  • je gezinssituatie. Heb je kinderen? Dan wordt er zeker geleefd in je huis! Daar gaan we rekening mee houden, we vermijden gevaarlijke punten, creëren speelse elementen en zorgen ervoor dat de kinderen zich ook altijd thuis gaan voelen;
  • het bouwplan van je huis. Jullie hebben natuurlijk zelf ook (ver)bouwplannen van het huis. Deze nemen we mee en implementeren zo veel mogelijk in ons eigen interieurplan;
  • jouw persoonlijke levensstijl. Veel van huis? Heb je bepaalde hobby’s die een eigen ruimte verdienen? Heb je extra natuurlijk licht nodig? Dergelijke vragen gaan we aan je stellen.

Ook voor de coördinatie en realisatie van jouw nieuwe ontwerp kun je bij ons terecht. Wij nemen dit graag uit handen of denken met je mee!

Waar wij goed in zijn:

interieurontwerp

Interieurontwerp

meubelontwerp

Meubelontwerp

interieur zakelijk

Interieur Zakelijk

verlinchtingsplan

Verlichtingsplan

Op zoek naar interieuradvies in Leiden?

Wij houden altijd rekening met alle facetten van een nieuw interieur, of het nu gaat om een woning, een kantoor, een winkel of een restaurant. Wij maken complete concepten waarbij we bijvoorbeeld ook het lichtplan helemaal aan de situatie aanpassen. Zo kunnen wij ook unieke meubels voor je realiseren, die helemaal naar jouw wens worden ontworpen. Meer weten? Laten we gewoon eerst even een kop koffie drinken. Neem gerust met ons contact op via 0252 – 34 81 54 of stuur een berichtje door het formulier hieronder in de vullen.