interieurontwerp

Interieurontwerp

meubelontwerp

Meubelontwerp

interieur zakelijk

Interieur Zakelijk

verlinchtingsplan

Verlichtingsplan

Interieuradvies Lisse nodig?

Bent u nog tevreden over uw huidige interieur? U zit bijvoorbeeld na te denken om het helemaal anders te doen. Misschien heeft u verhuisplannen in de omgeving Lisse en zit u al na te denken over de interieurvormgeving van uw nieuwe huis. Dan is onze interieuradvies Lisse helemaal wat u nodig heeft! Want u moet zich helemaal happy voelen in uw eigen huis. Gewoon even contact opnemen met Paula Goulmy Interieurvormgeving via 0252 – 34 81 54 of met behulp van een mailtje naar info@paulagoulmy.nl. Dan maken we snel een afspraak om elkaar beter te leren kennen!

Woont u in Lisse, of gaat u juist naar Lisse of omgeving verhuizen? Dan kunnen wij het ons goed voorstellen dat u interieuradvies nodig heeft. Soms kan het namelijk heel verfrissend zijn om het helemaal anders te doen. In andere gevallen kunnen juist subtiele aanpassingen in uw interieur voor bijzondere resultaten leveren. Onze interieuradvies in Lisse is erop gespitst dat u snel en lekker dichtbij huis onze interieurexperts kunt raadplegen. Neem gerust contact op met Paula Goulmy Interieurvormgeving. Wij zijn een bedrijf met veel ervaring op het gebied van de vormgeving van interieurs, zowel voor personen als voor zakelijke klanten. Daarnaast ontwerpen wij zelf meubels, kunnen we uw verlichtingsplan ontwerpen en u ook de realisatie van uw nieuwe interieur uit handen nemen. Wij geven interieuradvies voor Lisse en omstreken en laten u graag weten hoe wij uw interieur voor ogen zien.

Kies voor de betrokken interieurarchitecten van Paula Goulmy

Als u plannen heeft om uw huis opnieuw in te richten, dan kan het geen kwaad om hier een keer een expert naar te laten kijken. Bij Paula Goulmy kijken we graag naar uw huidige interieur, uw wensen en de laatste trends van het moment. Samen met u bekijken we dan hoe we een interieur gaan ontwerpen waar u zich gelukkig bij voelt. Als het gaat om het interieur van uw huis, dan is dit per slot van rekening wel een plek waar u zich een flink deel van uw leven thuis moet voelen! Wij houden rekening met uw gezinssituatie, het bouwplan van uw huis en uw persoonlijke levensstijl. Ook voor de coördinatie en realisatie van uw nieuwe ontwerp kunt u bij ons terecht. Wij nemen u dit graag uit handen!

Op zoek naar interieuradvies in Lisse?

Wij houden altijd rekening met alle facetten van een nieuw interieur, of het nu gaat om een woning, een kantoor, een winkel of een restaurant. Wij maken complete concepten waarbij we bijvoorbeeld ook het lichtplan helemaal aan de situatie aanpassen. Zo kunnen wij ook unieke meubels voor u realiseren, die helemaal naar uw wens worden ontworpen. Meer weten over interieuradvies Lisse? Kijk dan snel even op onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.