interieurontwerp

Interieurontwerp

meubelontwerp

Meubelontwerp

interieur zakelijk

Interieur Zakelijk

verlinchtingsplan

Verlichtingsplan

Heeft u interieuradvies nodig in Nieuw Vennep?

Voor professioneel interieuradvies in Nieuw Vennep raden we u aan om eens contact op te nemen met Paula Goulmy Interieuradvies. Wij zijn een bureau dat al jarenlang ervaring heeft met het verfraaien en verfrissen van interieurs, zowel in woonruimtes als in zakelijke ruimtes. We zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het zelf ontwerpen van meubelen. Wilt u een meubelstuk in huis dat helemaal op uw persoonlijk stijl aansluit, maar kunt u niks in de woonwarenhuizen of op meubelboulevards vinden? Neem dan ook eens contact met ons op. Aan de hand van uw persoonlijke wensen maken wij dan een meubelstuk dat echt uniek is. Gekoppeld aan een van onze interieurontwerpen krijgt u dan een inrichting die helemaal ‘van u’ is.

De interieuradviseur voor Nieuw Vennep

Neem contact op met Paula Goulmy als u een nieuw ontwerp wil voor uw interieur. Misschien heeft u gewoon genoeg van uw huidige interieur? Het kan natuurlijk ook dat u gaat verhuizen en eens helemaal opnieuw wil beginnen wat de inrichting van uw huis betreft. Samen met u gaan we dan om de tafel zitten om eens te bekijken hoe we dit voor u aan gaan pakken. Wilt u een rustige, warme uitstraling in uw huis? Of heeft u toch liever een inrichting die wat moderner is? Wijst u ons in de juiste richting, dan zorgen wij ervoor dat u straks woont op een plek waar u zich helemaal thuis voelt. Het interieur is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van uw leven, dat helemaal naar uw smaak moet zijn!

Interieuradvies op maat

Bij Paula Goulmy werken we ook vaak voor bedrijven of instellingen. Heeft u een winkel, restaurant, bar of andere gelegenheid waar u een nieuwe inrichting voor nodig heeft? Dan gaan we ook voor u heel graag aan de slag. We bekijken samen hoe uw huidige inrichting aangepast kan worden, of hoe we tot een design komen dat uw klanten en bezoekers eens helemaal gaat verrassen. Meer weten over alle mogelijkheden die u bij Paula Goulmy Interieurvormgeving heeft? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.