interieurontwerp

Interieurontwerp

meubelontwerp

Meubelontwerp

interieur zakelijk

Interieur Zakelijk

verlinchtingsplan

Verlichtingsplan

Interieuradvies Sassenheim nodig?

Ben je nog wel helemaal happy over jouw huidige interieur? Je zit bijvoorbeeld na te denken om het helemaal anders te doen. Misschien heb je verhuisplannen in de omgeving Sassenheim en zit je al na te denken over de interieurvormgeving van jouw nieuwe huis. Dan is onze interieuradvies Sassenheim helemaal wat je nodig hebt! Want je moet je helemaal happy voelen in jouw eigen woning. Neem dan gewoon even contact op met Paula Goulmy Interieurvormgeving via 0252 – 34 81 54 of met behulp van een mailtje naar info@paulagoulmy.nl. Dan gaan we snel een afspraak maken om eens met elkaar kennis te maken. Wij vertellen jou graag meer over jouw interieurwensen!

Woon je in Sassenheim, of ben je van plan om naar Sassenheim of omgeving verhuizen? Dan kunnen wij het ons goed voorstellen dat je interieuradvies nodig hebt. Soms kan het namelijk heel verfrissend en vernieuwend zijn om het helemaal anders te doen. In andere gevallen kunnen juist subtiele aanpassingen in jouw interieur voor bijzondere resultaten leveren. Onze interieuradviseurs in Sassenheim zijn erop gespitst dat je snel en lekker dichtbij huis onze interieurexperts kunt raadplegen. Neem gerust contact op met Paula Goulmy Interieurvormgeving. Wij zijn een interieurbedrijf / ontwerpersbureau met veel ervaring op het gebied van de vormgeving van interieurs, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Daarnaast ontwerpen wij zelf meubels, kunnen we jouw verlichtingsplan ontwerpen en je ook de realisatie van jouw nieuwe interieur uit handen nemen. Wij geven interieuradvies voor Sassenheim en omstreken en laten je graag weten hoe wij jouw interieur voor ogen zien.

Kies voor de professionele interieurarchitecten van Paula Goulmy

Als je plannen hebt om jouw huis opnieuw in te richten, dan doe je er goed aan om hier een keer een professional naar te laten kijken. Bij Paula Goulmy kijken we graag naar jouw huidige interieur, jouw wensen en de laatste trends van het moment. Samen met jou bekijken we dan hoe we een interieur gaan ontwerpen waar jij echt gelukkig van wordt. Als het gaat om het interieur van jouw huis, dan zijn ontspanning, veel licht en creativiteit natuurlijk belangrijke zaken om rekening mee te houden. Wij letten ook goed op jouw gezinssituatie (kinderen moeten natuurlijk veilig kunnen spelen), het bouwplan van het huis en jouw persoonlijke levensstijl. Ook voor de coördinatie en realisatie van jouw nieuwe ontwerp kun je bij ons terecht. Wij nemen dit graag uit handen en geven je graag interieuradvies op maat!

Behoefte aan woninginrichting Sassenheim?

Paula Goulmy Interieurvormgeving maakt de mooiste interieurplannen voor winkels, panden, kantoren en ook voor woningen. Woninginrichting Sassenheim nodig? Geef ons een belletje of mail jouw wensen zodat we met elkaar kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Er is altijd wel een creatieve oplossing voorhanden!

Op zoek naar interieuradvies in Sassenheim?

Wij houden altijd rekening met alle facetten van een nieuw interieur, of het nu gaat om een woning, een kantoor, een winkel of een restaurant. Wij maken complete concepten waarbij we bijvoorbeeld ook het lichtplan helemaal aan de situatie aanpassen. Zo kunnen wij ook unieke meubels voor je realiseren, die helemaal naar jouw wens worden ontworpen. Meer weten over interieuradvies Hillegom? Kijk dan snel even op onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.