interieurontwerp

Interieurontwerp

meubelontwerp

Meubelontwerp

interieur zakelijk

Interieur Zakelijk

verlinchtingsplan

Verlichtingsplan

Interieuradvies voor Voorhout en omstreken

We kunnen het ons goed voorstellen: u woont al een aantal jaar in hetzelfde interieur en vindt dat het hoog tijd is geworden voor wat nieuws. Maar hoe wilt u het interieurontwerp van uw huis dan aan gaan pakken? Wilt u alleen wat nieuwe accenten in uw inrichting, of moet het echt radicaal anders? We raden u aan om eens contact op te nemen met Paula Goulmy Interieurvormgeving als u op zoek bent naar de perfecte nieuwe inrichting van uw huis. Wij kunnen namelijk bogen op een jarenlange ervaring met het herinrichten van niet alleen huizen, maar ook winkels, restaurants, kantoren en andere gebouwen. Wij geven elke inrichting precies die persoonlijke touch en sfeer die hij nodig heeft. Interieuradvies nodig? Gewoon even met ons contact opnemen.

Interieuradvies voor Voorhout

Als u woonachtig bent in Voorhout, of een van de omliggende plaatsen, en u wilt graag een nieuwe inrichting van uw huis, dan raden we u aan om contact op te nemen met Paula Goulmy Interieurvormgeving. Wij zijn een bureau voor interieuradvies in Voorhout en omstreken waar u zelf ook mee kunt praten over de nieuwe inrichting. U geeft uw wensen aan ons door in een persoonlijk gesprek en wij gaan hiermee aan de slag. U kunt er dan ook voor kiezen om uw huis een extra persoonlijk tintje te geven door ons een of meerdere meubelstukken voor u te laten ontwerpen. Dit is namelijk een van onze specialisaties. U geeft aan ons door wat voor meubelstuk u wilt in uw huis en wij maken het ontwerp. Als u daar akkoord mee gaat zorgen we ervoor dat een professionele meubelmaker het voor u maakt.

Ook voor zakelijk interieurdesign

Als interieuradviseur voor Voorhouten en omstreken helpen wij u ook graag aan een nieuw zakelijk interieur. Heeft u een winkel, een kantoor, een restaurant of een ander zakelijk pand dat een nieuwe stijl nodig heeft? Wij zorgen er dan samen met u voor dat dit in orde komt. Als u meer wilt weten of vrijblijvend een afspraak met ons wilt maken, dan kunt u hier altijd contact met ons over opnemen.