interieurontwerp

Interieurontwerp

meubelontwerp

Meubelontwerp

interieur zakelijk

Interieur Zakelijk

verlinchtingsplan

Verlichtingsplan

Een nieuw interieur nodig in Wassenaar?

U woont in Wassenaar en heeft helemaal genoeg van uw huidige interieur? Of misschien vindt u dat het hoog tijd is om gewoon eens een paar aanpassingen te maken, maar u heeft zelf even niet het overzicht? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Paula Goulmy Interieurvormgeving. Wij zijn een gerenommeerd bureau dat u kan helpen aan het interieur waar u altijd al van heeft gedroomd. Een interieur dat helemaal op uw wensen is aangepast en waar u zonder enige twijfel jarenlang van gaat genieten. We gaan dan met u om de tafel zitten om eens te bekijken wat uw wensen zijn, waarna wij ervoor zorgen dat u een design krijgt waar u zich helemaal thuis in voelt. Ook voor interieuradvies zijn wij uw partij!

Interieuradvies voor Wassenaar en omstreken

Bij Paula Goulmy Interieurvormgeving helpen we u graag aan net dat design dat het beste voelt. Een ontwerp van uw interieur dat lijkt op het plan dat u misschien al in uw hoofd had, maar dat daar nog heel wat extra elementen aan toevoegt. Wist u bijvoorbeeld al dat wij als interieuradviseur voor Wassenaar ook zelf meubels ontwerpen? Als u echt een persoonlijke touch aan uw inrichting wilt, die geheel uniek is voor uw huis, dan treden we ook daarover graag eens met u in conclaaf. U moet namelijk weten dat wij een meubel kunnen ontwerpen dat echt helemaal volgens uw idee is. We werken samen met ervaren meubelmakers, die er dan weer voor zorgen dat ons ontwerp realiteit wordt.

Op zoek naar interieuradvies in Wassenaar?

Als interieuradviseur voor Wassenaar en omliggende gemeenten zijn we ook in te zetten door zakelijke klanten. We kunnen daarbij met elk soort design aan de slag. Heeft u een restaurant en wilt u uw gasten laten genieten in een unieke ambiance? Of heeft u een winkel waarvan u wilt dat de indeling praktischer en uitnodigender is? Ook hier kunt u contact met ons over opnemen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u te bieden hebben.