Op zoek naar interieuradvies op maat?

De interieurarchitecten van Paula Goulmy Interieurvormgeving adviseren jou heel graag over de mogelijkheden van jouw interieur! Misschien heb je zelf wel een heel goed idee, en wil je samen met ons hierover sparren. Of wellicht zoek je juist naar professioneel interieuradvies en kunnen wij jouw ogen openen met frisse, nieuwe ideeën! Laten we vooral eens een kopje koffie doen terwijl we jouw wensen in kaart brengen!

Wat is interieuradvies?

Interieuradvies omvat alle aanbevelingen die door professionele interieurontwerpers of interieurarchitecten gegeven worden. We kijken hierbij gericht naar jouw huidige situaties én wat jullie wensen zijn voor de toekomst. Dit persoonlijke advies verwerken we vervolgens in een gedetailleerde schets die we uiteindelijk aan je toelichten. Wij adviseren dus niet alleen, maar laten ook de mogelijkheden zien!

Tijdens ons interieuradvies maken een uitgebreide analyse van de voorkeuren, behoeften en het budget onze klanten, evenals een beoordeling van de bestaande ruimte. Op basis van deze informatie zal de interieurontwerper een aangepast plan ontwikkelen om een harmonieuze, functionele en esthetisch aantrekkelijke interieuromgeving te creëren. En helemaal in jouw stijl!

Wat wordt er geadviseerd?

Het uiteindelijke advies kan onder meer suggesties bevatten voor meubelplaatsing, kleurenschema’s, verlichtingsoplossingen, materialen, texturen en decoratieve elementen. Het doel van interieuradvies is om het algehele uiterlijk en de sfeer van de ruimte te verbeteren, terwijl ervoor wordt gezorgd dat het voldoet aan de praktische vereisten en de persoonlijke stijl of merkidentiteit van de klant weerspiegelt. Wij adviseren zowel particuliere -als zakelijke klanten!

interieuradvies door paula goulmy interieurvormgeving

Interieuradvies in de regio Bollenstreek

Paula Goulmy Interieurvormgeving bedient klanten en bedrijven in de regio Bollenstreek. Maar ook net daarbuiten (Haartlemmermeer, Leiden et cetera) kunnen we zeker onze expertise laten zien! We hebben al vele leuke Bollenstreekse projecten gedaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de herinrichting van een bollenschuur of een appartement in Sassenheim. Bekijk onze projecten die we hebben gerealiseerd! Het begon bijna allemaal met onze interieuradvies!

Schakel een interieurvormgever in en krijgt persoonlijk advies!

Waarom je Paula Goulmy Interieurvormgeving in moet schakelen? Wij geven je een aantal goede redenen!

  • Full service: Paula Goulmy Interieurvormgeving verzorgt niet alleen het ontwerp van uw interieur, meubel of verlichting, maar ook de coördinatie en realisatie daarvan kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
  • Geïnspireerd: Ons brein staat nooit stil en ziet overal inspiratie in. Wij creëren graag mooie, bijzondere en originele interieurs. Zowel zakelijk als particulier. Uiteraard altijd praktisch uitvoerbaar en op basis van uw wensen, smaak en stijl.
  • Persoonlijk: Wij behandelen onze opdrachtgevers en leveranciers, zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Open, eerlijk, met respect en op een persoonlijke manier. Omdat interieur alles met persoonlijkheid te maken heeft.
  • Specialisten: Met de professionaliteit en vakkennis van onze interieurvormgevers en een goede samenwerking met gerenommeerde en betrouwbare vakspecialisten, komen wij voor u tot een optimaal eindresultaat.
  • Innovatief: Wij nemen ons vak en de wensen van onze opdrachtgevers heel serieus. Daarom houden wij de nieuwste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden nauwlettend in de gaten en kijken wij ook buiten de gebaande paden.
  • Naast advies, zijn we uiteraard ook heel goed in het maken van een interieurontwerp! Je wilt namelijk weten hoe leuke en innovatieve ideeën op papier eruit komen te zien.

Veel gestelde vragen over interieuradvies

Wat kost interieuradvies?

De kosten voor het aanvragen van interieuradviezen verschillen natuurlijk per bedrijf, maar vooral ook per project. Een groot kantoorpand vraagt natuurlijk om een andere kostenpost dan een keuken bijvoorbeeld. Paula Goulmy Interieuradvies geeft altijd een scherpe en transparante overzicht van de kosten voor advisering. Daarbij vallen ook de schetsen, het plan van aanpak en eventueel het definitieve ontwerp.

Wat doe je als interieur adviseur?

Goede vraag! Wij kijken naar het totale plaatje om een verfijnder, rustgevender, inspirerende of juist meer praktische interieur te creëren. Het gaat hierbij om creatieve én nuttige ideeën, die de klant kan overtuigen. We schetsen een ontwerp van hoe het interieur eruit kan komen te zien, geven een paar alternatieven en vertellen waarom we hiervoor hebben gekozen. Ook bieden wij advies voor welk meubilair, accessoires of verlichting de klant het beste kan kiezen. Allemaal vrijblijvend natuurlijk!

Wat is het verschil tussen interieurstylist en een interieuradviseur?

Deze termen worden vaak beide gebruikt om een professional aan te duiden die klanten helpt bij het vernieuwen van hun interieur. Echter, een interieuradviseur heeft hiervoor ook (minimaal) een Mbo-opleiding voor gedaan. Iedereen mag zich een interieurstylist noemen, dit is geen officiële beroepsterm.

hoe we te werken tijdens ons interieuradvies