interieurontwerp

Interieurontwerp

meubelontwerp

Meubelontwerp

interieur zakelijk

Interieur Zakelijk

verlinchtingsplan

Verlichtingsplan

Een professionele interieurarchitect voor Hoofddorp

Een professional met verstand van interieurs kan wonderen verrichten in uw huis of kantoor. Bent u uitgekeken op de inrichting van uw huis, maar heeft u geen duidelijk plan voor wat u dan wel in uw huis wilt? Een gesprek met een interieurarchitect voor Hoofddorp, of een interieurdesigner, kan dan uitkomst brengen. Paula Goulmy Interieurvormgeving is een bedrijf dat u kan helpen bij het opfrissen van uw look. Wij zijn zeer bedreven in interieurarchitectuur voor Hoofddorp en omstreken en weten als geen ander hoe we een huis of kantoor een nieuwe look geven. U kent vast van televisie wel van die programma’s waarbij een interieur wordt vernieuwd en de bewoners de ontwerpers dolgelukkig in de armen vallen? Zo’n ingrijpende en positieve verandering kunnen we ook voor u bewerkstelligen.

Interieurarchitectuur in Hoofddorp

Paula Goulmy Interieurvormgeving is een designbureau met ideeën. Wij begrijpen dat u er niet op zit te wachten om een interieur te krijgen zoals dat in het grootste deel van de Nederlandse huiskamers te vinden is. U wil iets unieks en wij gaan ervoor zorgen dat u dit krijgt. We nemen met u uw wensen door en gaan dan aan de hand daarvan aan de slag. We nemen daarbij niet alleen uw interieur onder handen, maar werken ook aan een nieuwe lichtplan. Per slot van rekening moet dit zo goed mogelijk aansluiten op hoe uw huis er van binnen uitziet, zodat de sfeer alleen nog maar versterkt wordt. Daar komt dan ook nog bij dat we uw eigen meubels voor u kunnen ontwerpen. Zo krijgt u pas echt een look die helemaal uniek is!

Meer weten?

Als u op zoek bent naar een interieurarchitect in hoofddorp, dan wel een interieur designbureau met plannen die uniek en smaakvol zijn, neem dan contact op met Paula Goulmy Interieurvormgeving. Wij hebben de ervaring om van uw interieur iets bijzonders te maken en helpen u graag om dit voor elkaar te krijgen. Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een afspraak.