interieurontwerp

Interieurontwerp

meubelontwerp

Meubelontwerp

interieur zakelijk

Interieur Zakelijk

verlinchtingsplan

Verlichtingsplan

Uniek interieurontwerp voor Leiden en omstreken

Het is altijd goed om eens een keer te kijken naar het ontwerp van uw interieur. Steeds maar weer datzelfde interieur wordt op gegeven moment ook saai en we kunnen ons goed voorstellen dat u wel eens een keer een flinke bezem door uw huis, kantoor of restaurant wilt halen. Voor echt uniek interieurontwerp in Leiden en omstreken neemt u contact op met Paula Goulmy Interieurvormgeving. Wij zijn een bedrijf met ruim tien jaar ervaring op het gebied van interieurdesign en helpen u graag aan een ontwerp waar u vrolijk van wordt. Als interieurontwerper voor Leiden en omstreken luisteren we goed naar de wensen die u heeft en proberen we altijd zo goed mogelijk deze wensen om te zetten in een fysieke inrichting.

Interieurontwerp op maat

Paula Goulmy Interieurvormgeving is een designbureau waar u met al uw wensen terecht kunt. We gaan graag met u in conclaaf om te bekijken wat u precies wenst van uw nieuwe ontwerp. Het maakt daarbij niet uit of u een nieuwe inrichting zoekt voor uw huis, voor een winkel of een restaurant. Wij kunnen elke binnenlocatie omtoveren in een plek waar u of uw gasten zich helemaal thuis voelen. We kunnen zorgen voor een warme, huiselijke setting, maar we staan ook garant voor een modernere stijl. U hoeft het bij ons maar te zeggen en wij kunnen het voor u verzorgen. We zorgen daarbij niet alleen voor het design, maar kunnen er ook zorg voor dragen dat alles wordt gerealiseerd. Ook hierbij werken we samen met echte vakmensen.

Op zoek naar interieurontwerp in Leiden?

U bent woonachtig in Leiden of omstreken en zoekt een interieurontwerper voor Leiden die wel weet hoe een ontwerp op maat moet worden gemaakt? Neem dan eens een kijkje op de website van Paula Goulmy Interieurvormgeving. Hier ziet u enkele voorbeelden staan van ontwerpen die wij hebben gemaakt. Ook staat hier informatie over ons bedrijf en contactinformatie. Neem vrijblijvend contact met ons op als u een keer een afspraak wilt maken.