Ook interieurontwerp op maat?

Paula Goulmy interieurvormgeving maakt voor zowel zakelijke als particuliere klanten interieurontwerp op maat. Je hebt net een nieuwe woning gekocht, of je bent juist op zoek naar een compleet nieuwe kantoorindeling. Je kunt wellicht door de bomen het bos niet meer zien. Maar onze interieurvormgevers helpen je!

We maken graag kennis met je zodat we alles weten over jouw wensen, doelen en visie. Want uiteindelijk draait ons interieurontwerp om jou: jij moet je helemaal op je gemak voelen in je nieuwe inrichting.

interieurontwerp op maat voor een compleet nieuwe inrichting

Hoe maken jullie een interieurontwerp?

Goede vraag! In een interieur ontwerp brengen wij eerst jouw leefgewoonten of werkgewoonten in kaart. Want het is belangrijk dat de uiteindelijke ruimtelijke inrichting helemaal afgestemd wordt op de manier waarop je deze gebruikt. Als wij een goed idee hebben van hoe jij de ruimte beleeft en gebruikt, dan gaan wij aan de slag. We maken een hoop schetsen en 3D-modellen. Onder het genot van vele kopjes koffie en een boel hersenspinsels, komen we uiteindelijk tot een interieurontwerp. Deze leggen we aan je voor en we lichten graag onze keuzes aan je toe!

Waar we naar kijken bij het interieurontwerp?

  • Hoe wordt de ruimte gebruikt? Gezinssituatie? Aantal werknemers op kantoor?
  • Zijn er uitbreidingsmogelijkheden? Of kan de ruimte juist veel efficiënter worden ingedeeld?
  • Kleuren, materialen, vormen: alle details worden in kaart gebracht.
  • Is het interieurontwerp wel te realiseren? We vertellen niet alleen sprookjes, maar maken ze ook waar!

Vraag een interieurplan aan!

Wil je weten hoe jouw nieuwe interieur eruit kan komen te zien? Vraag een interieurplan aan. Neem contact op om je wensen met ons te bespreken. We maken een interieur advies op maat, zodat het design van jouw interieur echt stijlvol wordt.

Wil je zien wat we al gerealiseerd hebben? Bekijk dan ons portfolio!