Ruimte is net als tijd, je kunt er niet genoeg van krijgen maar wel anders inrichten.

interieuradvies in en rondom de bollenstreek

Interieurontwerp

Meubelontwerp

Interieur Zakelijk

Verlichtingsplan

Interieuradvies voor Haarlem en omstreken

Als u het plan heeft opgevat om de indeling van uw interieur te veranderen, of om hele grote veranderingen door te gaan voeren, dan is het een goed idee om eens contact met ons op te nemen. Wij zijn Paula Goulmy Interieurvormgeving, een interieuradviseur voor Haarlem en omstreken met veel ervaring op dit gebied. Wij gaan graag eens met u om de tafel zitten om te bekijken hoe wij uw interieur een nieuwe impuls kunnen geven. We hebben al een groot aantal personen en bedrijven aan een nieuw interieur geholpen en bieden onze diensten ook graag aan u aan. Samen met u bekijken we dan wat voor nieuwe stijl u in uw huis of kantoor wilt hebben en hoe we er voor gaan zorgen dat deze helemaal op uw wensen aansluit.

Interieurontwerper voor Haarlem en omstreken

Als wij voor u aan de slag gaan, dan bekijken we eerst wat uw levensstijl is en hoe wij uw nieuwe design hierop aan gaan passen. Wij vinden het leuk hier verrassende elementen aan toe te voegen, maar kunnen ook een design maken waar u zelf de voorzet voor geeft. We maken samen met u een plan, aan de hand waarvan wij aan uw interieur gaan werken. Als interieuradviseur voor Haarlem en omstreken hebben we veel ervaring met het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten! U kunt er daarbij ook voor kiezen om ons speciale meubels voor u te laten maken. Paula Goulmy Interieurvormgeving is namelijk ook een bedrijf dat zelf meubels ontwerpt en laat maken. Zo heeft u pas echt een interieur dat helemaal uniek is voor uw huis!

Paula Goulmy, ook voor zakelijk design

Wij zijn ontwerpers die ook veel door zakelijke klanten worden ingeschakeld. Als u interieuradvies in Haarlem nodig heeft voor uw kantoor, winkel, restaurant of bibliotheek, dan zijn wij hier altijd voor te bereiken. Maak gewoon eens vrijblijvend een afspraak met ons, waarbij we dan samen kunnen bekijken hoe we u aan nieuw ontwerp kunnen helpen waar u, uw personeel en klanten jarenlang van kunnen genieten.