Interieuradvies spreekuur

Interieuradvies

Bent u toe aan iets nieuws in uw interieur, maar wilt u geen compleet nieuwe inrichting? Of heeft u geen idee, wat de mogelijkheden bij u thuis zijn? U kunt bij Paula Goulmy Interieurvormgeving ook terecht voor interieuradvies, tips en ideeën, om uw interieur met kleine veranderingen toch als nieuw te laten lijken. Enkele nieuwe meubels, een andere kleur, bijzonder behang of gewijzigde indeling. Maar ook de keuze voor bepaalde lampen. Vaak kan een frisse blik zorgen voor een totaal andere woonomgeving of uitstraling.

Onafhankelijk & professioneel interieuradvies

In een uur tijd kunnen onze professionele en vakkundige vormgevers u al een eind op weg helpen bij interieurdilemma’s. Of bijvoorbeeld door het maken van een plattegrond voor een andere indeling. Door het bieden van onafhankelijk interieuradvies tijdens een interieurspreekuur vanuit onze eigen studio in Sassenheim, kunt zo de mogelijkheden van uw woning en interieur verkennen, zonder dat u verplicht bent, uw aankoop bij uitsluitend één woonwinkel te doen.

Kosten retour bij diverse meubelwinkels

Dit uurtje interieuradvies is wekelijks van maandag tot en met vrijdag mogelijk. Wilt u een afspraak maken voor een interieurspreekuur van Paula Goulmy Interieurvormgeving? Dat kan, door te bellen naar 0252-348 154. Even mailen naar info@paulagoulmy.nl, is natuurlijk ook mogelijk. De kosten voor het advies zijn slechts € 90,-.