Interieurvormgever met lef gezocht!

Wil jij de mooiste interieurs ontwerpen? Onze opdrachtgevers vertrouwen ons om hun mooiste droomhuis werkelijkheid te maken. Van strandvilla’s tot penthouse, van aanbouw tot complete renovatie. Voor onze zakelijke opdrachtgevers mogen wij hun kantoor om toveren tot een tweede thuis waar ze elke dag met plezier naar toe gaan en het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Van kapsalon tot kinderdagverblijf, van hotel tot kantoor.

Word jij daar ook enthousiast van? Wij zijn ongelooflijk trots op en dankbaar voor de vele fantastische projecten die we doen en kijken uit naar een nieuwe collega!

We hebben plek voor een enthousiaste Junior Interieurvormgever (fulltime) om ons team te versterken! Ben jij ingenieus en ben je vaardig met Vectorworks en Sketch-Up? Heel graag bieden we jou de kans om te groeien in ons mooie vak terwijl je werkt aan uitdagende, inspirerende opdrachten.

In onze gerenoveerde bollenschuur, starten we elke dag vol enthousiasme om innovatieve concepten en ontwerpen te bedenken voor zowel particuliere als zakelijke klanten die op zoek zijn naar gedurfde interieurs. Onze focus ligt op ruimtelijke indeling, kleur- en materiaalvoorstellingen, op maat gemaakt meubilair, doordachte lichtplannen en overtuigende 3D visualisaties. Dankzij ons kleine en dynamische team krijg je de kans om alle facetten van ons vak te ontdekken, terwijl we samen hard werken, veel lachen en een hecht teamgevoel creëren.

Jouw functie

Als interieurontwerper ga jij aan de slag met het creëren van unieke interieurbelevingen, voornamelijk voor woningen. Je hebt nauw contact met onze klanten, waarbij je tijdens het kennismakingsgesprek hun wensen in kaart brengt en deze vertaalt naar uitgebreide interieurconcepten. Deze concepten omvatten gedetailleerde 2D- en 3D-tekeningen, een doordacht kleur- en materiaalplan en een zorgvuldig uitgewerkt licht- en elektraplan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van op maat gemaakt meubilair en het opstellen van technische tekeningen voor de uitvoerende partijen. Je presenteert jouw creatieve visies aan de klanten en zorgt ervoor dat hun dromen van het perfecte interieur werkelijkheid worden.

Wat je van ons mag verwachten:

–              Een salaris passend bij jouw opleiding, ervaring en kennis, met de gangbare vakantiedagen en voorwaarden.
–              Een leuk, gezellig en hecht team waarin je daadwerkelijk onderdeel bent van het succes.
–              Uitdagende projecten waarin je al je creativiteit kwijt kunt.
–              Een te gekke werkplek: een creatieve studio, vol met prachtige materialen.
–              Volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, we staan er altijd voor open.

Dit ben jij

Je hebt affiniteit met diverse interieurstijlen en kunt je goed inleven in opdrachtgevers. Je hebt recentelijk je opleiding in de richting interieur afgerond (of bijna afgerond) ,of hebt enige tijd in de branche gewerkt maar bent klaar voor een nieuwe uitdaging en een stap omhoog. Je bent leergierig en een snelle leerling als het aankomt op nieuwe software. Je bent openminded, gelooft in teamwork maar kunt ook zelfstandig werken. Je staat bekend als een gedreven aanpakker die werk ziet liggen en niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen. Creatief, moedig en met een gevoel voor humor, ben je positief kritisch en altijd gericht op het bereiken van perfectie. Je hebt overtuigingskracht om je ontwerpen en concepten aan anderen over te brengen, en je geniet van het werken met klanten. Je kan je creativiteit ook goed kwijt op verschillende social media kanalen en je vindt het leuk om hier mee bezig te zijn.

Daarnaast heb jij in ieder geval:

–              Minimaal een mbo-diploma in de richting interieur, maar bezit je wel een hbo-denkniveau.
–              Een goede basiskennis van Vectorworks (voor 2D) en Sketchup (voor 3D)

–              Een vlotte babbel, klantgesprekken deins jij niet voor terug.
–              Bij voorkeur een beschikbaarheid van 40 uur per week, we werken van maandag t/m vrijdag, alle dagen op kantoor.
–              Een goede beheersing van de Nederlandse taal (native speaker).

Kun je niet wachten om met ons aan de slag te gaan en voldoe je aan de functie-eisen? Stuur dan een enthousiaste sollicitatie met CV en portfolio naar: info@paulagoulmy.nl

P.S. Ben je zzp’er? Dan is het helaas niet van toepassing om te reageren. We zoeken iemand voor 32-40 uur per week, voor de lange termijn.