Zoek je een interieurvormgever voor een nieuwe en frisse look?

Een interieurvormgever draagt zorg voor een interieurplan voor woningen of projecten. Zowel voor bestaande bouw als voor nieuwbouw en renovatie is een vormgever van groot belang. De interieurvormgever houdt namelijk rekening met de constructie en de ruimtes. Aan de hand van het plan wordt de verdere inrichting bepaald op het gebied van; meubels, verlichting, kleuren, vloeren en de afwerking van wanden.

Meubel interieurvormgever

Bij interieurvormgeving kan het voorkomen dat maatwerkmeubels passender zijn voor de ruimte of de woonstijl. De interieurvormgever zorgt er in dat geval voor dat de meubels worden ontworpen en het ontwerp wordt doorgegeven aan een meubelmaker. Paula Goulmy interieurvormgeving werkt samen met een ervaren meubelmaker om de ontworpen meubels te laten maken.

Wie is Paula Goulmy Interieurvormgeving?

Paula Goulmy is de oprichter van Paula Goulmy interieurvormgeving. Ze heeft een grote passie voor het creëren van mooie en originele interieurs. Inmiddels werkt ze samen met een team van interieurspecialisten om samen de vormgeving van interieurs te verzorgen. Lees meer over haar visie én over het team op deze pagina!

interieurvormgever paula goulmy

Keukens en badkamers

Bij interieurvormgeving komen niet alleen woonkamers en slaapkamers aan bod, maar ook keukens en badkamers. Zo zie je op de afbeelding hiernaast hoe we een keuken van één van onze klanten hebben vormgegeven. Een interieurvormgever houdt bij het vormgeven van de keuken rekening met vele aspecten zoals; het inpassen van een kookeiland, verlichting, opbergruimte, kleuren én nog veel meer. Wil je een keuken laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden en we maken een ontwerp op maat.

De badkamer vormt ook een belangrijk deel van het interieur. Huizenkopers vinden vaak de inrichting en uitstraling van de badkamer van groot belang. Om een badkamer efficiënt en stijlvol in te richten is een tekening van de nieuwe badkamer indeling essentieel. Paula Goulmy interieurvormgeving maakt hier zowel 2D als 3D ontwerpen voor.

Schakel een interieurvormgever in!

Waarom je Paula Goulmy Interieurvormgeving in moet schakelen? Wij geven je een aantal goede redenen!

  • Full service: Paula Goulmy Interieurvormgeving verzorgt niet alleen het ontwerp van uw interieur, meubel of verlichting, maar ook de coördinatie en realisatie daarvan kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
  • Geïnspireerd: Ons brein staat nooit stil en ziet overal inspiratie in. Wij creëren graag mooie, bijzondere en originele interieurs. Zowel zakelijk als particulier. Uiteraard altijd praktisch uitvoerbaar en op basis van uw wensen, smaak en stijl.
  • Persoonlijk: Wij behandelen onze opdrachtgevers en leveranciers, zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Open, eerlijk, met respect en op een persoonlijke manier. Omdat interieur alles met persoonlijkheid te maken heeft.
  • Specialisten: Met de professionaliteit en vakkennis van onze interieurvormgevers en een goede samenwerking met gerenommeerde en betrouwbare vakspecialisten, komen wij voor u tot een optimaal eindresultaat.
  • Innovatief: Wij nemen ons vak en de wensen van onze opdrachtgevers heel serieus. Daarom houden wij de nieuwste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden op interieurgebied nauwlettend in de gaten en kijken wij ook buiten de gebaande paden.

Veel gestelde vragen over de interieurvormgever

Wat doet een interieurvormgever?

Bij interieurvormgeving gaan we een stap verder dan advisering. We stellen een concreet interieur plan op. Hierin zetten we uiteen hoe de complete inrichting gaat worden en kijken we strikt naar de ruimte, de meubelen, lichtinval enzovoorts. De interieurvormgever geeft leiding aan het gehele proces.

Wat is het verschil tussen interieurarchitectuur en interieurvormgeving?

Een interieurarchitect kijkt strikt genomen naar de praktische indeling van ruimtes. Wat komt waar te staan en zijn er aanpassingen nodig in de ruimte? Een interieurvormgever concentreert zich meer op de afwerking van de ruimte. Ook bij bestaande ruimtes en kleine interieuraanpassingen geeft een vormgever de final touches om het interieur helemaal perfect te maken.

hoe we te werken tijdens ons interieuradvies