Moderne texturen

Heeft u een nieuw kantoor of wilt u het interieur van uw bestaande kantoor een opfrisbeurt geven? Dan kunt u bij het team van Paula Goulmy interieurvormgeving terecht. Bij het ontwerpen van een kantoor interieur wordt er met vele zaken rekening gehouden. Niet alleen wordt er rekening gehouden met de ruimte, aansluitpunten en technische details, maar juist ook met; sfeer, uitstraling, productiviteit, creativiteit en effectiviteit. Ons team heeft ruime ervaring met kantoor ontwerp. Voor vele organisaties hebben wij al het interieur mogen vormgeven.

Het belang van kantoorinterieur:

  • Een goed ingericht kantoor verhoogt de productiviteit
  • De juiste kleuren in het interieur verhogen de creativiteit
  • Interieur beplanting zorgt voor meer zuurstof in de ruimte
  • Een goed ingerichte ruimte stimuleert samenwerken en vergaderen
  • De inrichting van de werkplekken zijn essentieel voor gezond en productief personeel

Kantoor ontwerpen in 3D

We kunnen het nieuwe kantoor interieur ontwerpen in 3D. Zo is het mogelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe het nieuwe interieur eruit komt te zien. Zo kunt u goed inschatten of de uitstraling past bij uw bedrijf. Ook is het beter te zien hoe ruimtelijk de ruimte is. De grootte van vergaderruimtes, werkplekken en looppaden is goed zichtbaar op een 3D ontwerp. Wanneer je enkel en alleen naar een technische tekening kijkt, is het lastig om te bepalen hoe het eindresultaat eruit ziet. Wilt u uw nieuwe kantoor in 1x goed inrichten voor jarenlang plezier? Of wilt u nu echt eens een modern kantoor interieur? Vraag dan een kantoor ontwerp aan!

Interieurvormgeving kantoor

Paula Goulmy interieurvormgeving verzorgt de interieurvormgeving voor bedrijven, kantoren, restaurants en ook voor particulieren. Kortom complete concepten voor grote en kleine projecten. We hebben goede contacten met aannemers, architecten en vakmensen om snel en effectief uw kantoor een unieke uitstraling te geven.