Wilt u een kantoorinrichting die functioneel, ergonomisch en inspirerend is? Paula Goulmy Interieurvormgeving maakt voor u graag het verschil. Bij de inrichting van uw kantoor hebben wij oog voor de combinatie van belangrijke aspecten. Zo vertalen wij uw bedrijfsidentiteit naar de juiste sfeer en uitstraling. Daarbij houden wij bovendien rekening met het creëren van een kantooromgeving die praktisch is en voorziet in een optimale werkbeleving. Die beleving is onder meer van belang vanwege de positieve invloed op de productiviteit.

Kantoorinrichting van inventarisatie tot definitief ontwerp

Het team van Paula Goulmy voorziet in het complete traject van kantoorinrichting. Het duidelijk in kaart brengen van uw wensen is een eerste stap. Onze aanpak onderscheidt zich door onze schat aan ervaring en creatieve inslag. Uw kantoorinrichting maakt daarom straks ook het onderscheid met een unieke uitstraling en sfeer. Wij voorzien u van een professioneel advies over de inrichting van uw kantoor. Daarbij komen verschillende onderdelen aan de orde, zoals het kantoormeubilair, kleurgebruik, materialen en verlichting. Uw wensen in combinatie met onze creatieve ideeën krijgen vorm aan de hand van sfeerbeelden en schetsen. Daarna volgt het definitieve ontwerp voor uw kantoorinrichting.

Kantoorinrichting met kantoormeubelen en verlichting

In het definitieve ontwerp krijgt uw kantoorinrichting de gekozen invulling met kantoormeubelen, kleur, verlichting en materialen. Wilt u echt een duidelijk beeld van uw toekomstige kantoorinterieur? Dat realiseren wij graag voor u door op uw verzoek een 3D impressie te realiseren. Hiermee krijgt u het meest realistische beeld van hoe uw kantoor er straks in de praktijk uit gaat zien. Mocht u nog niet helemaal tevreden zijn dan leidt een simpele aanpassing al tot een heel ander resultaat. Bijvoorbeeld door de gekozen kleur in een lichtere of donkere tint te veranderen.

Een van de belangrijke onderdelen van kantoorinrichting is de samenstelling van het kantoormeubilair. Ons team heeft een uitgebreide ervaring in het samenstellen van custom made meubelen. Dat heeft als voordeel dat uw persoonlijke wensen door ons te verwezenlijken zijn met uniek ontworpen kantoormeubelen op maat. Onze creativiteit, ervaring en ook voor functionaliteit vormen daarvoor de beste basis. Wij zorgen ervoor dat de custom made meubelen perfect aansluiten op de identiteit van uw bedrijf.

Realisatie van uw kantoorinterieur

In het verlengde van ons interieurontwerp voor uw kantoor realiseren wij ook de uitvoering van uw project. Paula Goulmy Interieurvormgeving is overigens voor zowel kleine als grote projecten beschikbaar. Voor de uitvoering van de kantoorinrichting werken wij samen met betrouwbare partners. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd in verschillende branches om een totaalpakket te bieden. Uiteraard krijgt u van ons eerst een uitvoeringsplan voorgelegd.

Na uw instemming gaan wij daarna aan de slag met het samenstellen van een team om de uitvoering tot in de puntjes te laten verlopen. Dat betekent in de praktijk dat onze medewerkers onder meer offertes aanvragen bij branchespecialisten. Ook is er sprake van de coördinatie van het volledige proces van kantoorinrichting. U heeft er gedurende het hele traject verder geen omkijken naar. Wij houden u wel op de hoogte van de ontwikkelingen in het traject. Zo krijgt u tijdens het proces ook de zekerheid dat wij afspraken nakomen en geschiedt de oplevering zoals is overeengekomen. Bekijk onze portfolio om een indruk te krijgen van eerder gerealiseerde kantoorinrichtingsprojecten. U ziet dat er allerlei stijlen en kleurencombinaties mogelijk zijn op het gebied van zakelijke inrichting van kantoren.