Bij een schuine wand of een schuin dak kan het plaatsen van een standaard kast lastig zijn. Met het interieurplan kunnen we rekening houden met de schuine wand of het schuine dak. Er zijn namelijk vele oplossingen om toch een kast in te bouwen als u kiest voor een kast op maat. Wanneer u de ruimte graag optimaal wilt benutten en extra opbergruimte kunt waarderen, dan is een kast op maat een uitkomst. De kast kan door onze meubelmaker in vele stijlen worden gemaakt waardoor hij altijd past, dus ook wanneer er sprake is van een schuine wand of een schuin dak.

Niet standaard ruimtes benutten

Paula Goulmy interieurvormgeving heeft ruime ervaring in het maken van custom made meubilair, dus ook voor ruimtes met een schuin dak of een schuine wand. We nemen uw ideeën als uitgangspunt. Geen confectie dus, maar geheel ontworpen en gemaakt naar uw persoonlijke wensen. Daar komen creativiteit, vakmanschap, functionaliteit en stijl bij kijken. Het team van Paula Goulmy neemt de ‘Personal touch’ van de opdrachtgever mee in het ontwerp. Zo ontstaat er altijd iets unieks dat volledig in balans is met het interieur. Naast het ontwerpen, kunnen wij het gekozen ontwerp ook bij onze meubelmaker voor u laten uitvoeren.

Een maatwerk kast of meubel is dé oplossing

Bij het vormgeven van een interieur komt het regelmatig voor dat standaardmeubels
niet volstaan en meubels op maat nodig zijn.

Wanneer is een meubel op maat nodig?

  • De grootte van een standaard kast of meubel volstaan niet.
  • De ruimte biedt niet de mogelijkheid om een standaard kast te plaatsen.
  • De kamer heeft een schuin dak of schuine wanden
  • Het meubel moet een specifieke functie hebben zoals een geïntegreerde of uitschuifbare TV.
  • Er moet om een bestaand object heen gewerkt worden zoals een (open) haard of kachel.

Kortom hoeveel opbergruimte u ook nodig heeft of welk design u ook wenst,
met een meubel op maat voldoet het aan uw wensen.

Kies voor een uniek meubelontwerp!

Zou u graag een nieuw interieur willen hebben met meubels die op maat zijn gemaakt? Neem gerust contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden en we maken een plan die rekening houdt met uw ruimte, voorkeuren en stijl.