Soms heb je een bepaalde ruimte in je woning die lastig te benutten is.  Zoals een schuin dak. Een maatwerk kast biedt dan de uitkomst. Een standaard kast zal waarschijnlijk niet passen. Het interieurplan wordt hierop afgestemd. We ontwerpen meubels op maat zodat de ruimte niet alleen praktisch wordt benut, maar ook om de meubels af te stemmen op de rest van het interieur.

Schuin dak, kies voor maatwerk!

Heeft u een kamer of ruimte met een schuin dak? Geen probleem, aan de hand van de technische tekening maken we een interieurplan die rekening houdt met de ruimte. We houden rekening met uw voorkeuren en stijl. Uiteraard gebruiken we ook onze eigen creativiteit, vakmanschap en stijl om van het interieur een plaatje te maken. Het team van Paula Goulmy interieurvormgeving zorgt ervoor dat uw interieur uniek is en past bij uw smaak.

Een maatwerk kast of meubel is dé oplossing

Paula Goulmy interieurvormgeving heeft ruime ervaring met het ontwerpen van maatwerk meubilair. Zijn de standaard te verkrijgen meubels niet naar uw smaak of zijn de meubels niet in uw gewenste afmeting? Laat ons uw interieur vormgeven en we zorgen ervoor dat het totaalplaatje compleet is. Mocht hier maatwerk voor nodig zijn dan schakelen met onze meubelmaker in voor de bouw van de door ons ontworpen meubels.

Wanneer is een meubel op maat nodig?

  • De kamer heeft een schuin dak
  • De grootte van een standaard kast of meubel volstaan niet.
  • De ruimte biedt niet de mogelijkheid om een standaard kast te plaatsen.
  • Het meubel moet een specifieke functie hebben zoals een geïntegreerde of uitschuifbare TV.
  • Er moet om een bestaand object heen gewerkt worden zoals een (open) haard of kachel.

Kortom hoeveel opbergruimte u ook nodig heeft of welk design u ook wenst,
met een meubel op maat voldoet het aan uw wensen.

Kies voor een uniek meubelontwerp!

Zou u graag een nieuw interieur willen hebben met meubels die op maat zijn gemaakt? Neem gerust contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden en we maken een plan die rekening houdt met uw ruimte, voorkeuren en stijl.