Luxe Villa inrichting met karakter

De basis voor villa inrichting is gelegen in het ontwerpen van een luxe en exclusief interieur dat bij de woonstijl aansluit. U krijgt een ontwerp op maat waarbij met alle belangrijke aspecten rekening is gehouden. Bijvoorbeeld met de voorkeur voor een bepaalde stijl, zoals modern, landelijk, klassiek of vintage. De keuze voor materialen en kleuren is daarbij bepalend voor de sfeer die er ontstaat. Een villa heeft qua bouwstijl een bepaalde status en daar sluiten wij met het ontwerp graag op aan. Uw wensen vormen het uitgangspunt, maar onze expertise laat ons graag op een creatieve wijze met u meedenken. Daarom voorzien wij u altijd van het beste interieuradvies.

Bent u toe aan een nieuw design in uw villa of gaat u verhuizen en wilt u vanaf het begin een luxe thuisgevoel creëren? Paula Goulmy Interieurvormgeving zorgt daarvoor met een interieurontwerp dat bij alle elementen in uw leven past. Bijvoorbeeld bij uw levensstijl, smaak, huishoudsamenstelling en indeling van uw villa. In het verlengde van het interieurontwerp voor de villa inrichting voorzien wij ook in de realisatie.

Custom made meubels voor een unieke look

De meubels spelen bij de villa inrichting een grote rol. Bijvoorbeeld als het gaat om de stijl en het design net als de grootte, materiaal en kleur. Het is uiteraard mogelijk om uit bestaande meubelcollecties tot een keuze te komen. Paula Goulmy Interieurvormgeving biedt echter ook een andere optie in de vorm van custom made meubels. Wij hebben daarin een ruime ervaring en op basis van uw wensen voorzien wij in een uniek meubelontwerp. In het verlengde daarvan is het mogelijk om het ontwerp te laten uitvoeren door onze meubelmakers. Zo ziet u het ontwerp vanaf scratch terug in unieke custom made meubels die een belangrijke basis vormen voor de villa inrichting.

Verlichtingsplan voor een bijzondere sfeer

De vloer, muren en meubels leveren een belangrijke bijdrage aan de sfeer. Het zijn echter vaak de details die bepalend zijn voor de feel en look. Daarom is het bij villa inrichting ook zo belangrijk om tijd en aandacht te besteden aan de verlichting. Paula Goulmy Interieurvormgeving neemt de verlichting mee in het advies en ontwerp van uw interieur. De design armaturen die van het juiste licht zijn voorzien, maken de villa inrichting helemaal compleet.

Wilt u de villa inrichting uitbesteden? Maak een afspraak voor een eerste gesprek

Paula Goulmy Interieurvormgeving voorziet in een divers aantal diensten als het gaat om villa inrichting. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alles aan ons uit te besteden vanaf advies en ontwerp tot en met de realisatie. U heeft er geen omkijken naar, want wij nemen alles uit handen. Om tot de realisatie te komen, werken wij samen met specialisten uit verschillende branches. Wilt u de villa inrichting uit besteden aan professionele en creatieve ontwerpers? Maak dan een afspraak met het team van Paula Goulmy. Tijdens het kennismakingsgesprek in onze studio of bij u op locatie bespreken wij graag uw wensen. Een ontwerp voor villa inrichting komt pas tot uitvoering als u helemaal tevreden bent.