NEW YEAR, NEW STAGE OF LIFE, NEW BRANDING!


Wij zijn volwassen. Achttien. Dat vonden we meteen het perfecte moment voor de ‘geboorte’ van een nieuwe branding. Hiervoor zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Want na heel wat brainstormsessies kozen we bewust voor een nieuw logo. Eentje dat beter aansluit bij wat we allemaal doen.

Laat ons meteen met de deur in huis vallen. Als je ons nieuwe logo bekijkt, zie je, met een beetje verbeelding, het bovenste stukje van de letter ‘P’ en het onderste stukje van de letter ‘G’. De initialen van ‘Paula Goulmy’. Helder. Deze delen van de letters zijn ook het symbool van een deur. Logisch. Want wat in elk project en elke ruimte waar wij mee aan de slag gaan overeenkomt; er is altijd een deur.

Het nieuwe logo vertegenwoordigt niet alleen letterlijk ons vakgebied, maar heeft ook een figuurlijke betekenis. Want hier ben je altijd welkom. De deur staat altijd open. Voor een gezellige kop koffie bijvoorbeeld. Of thee. Dan kunnen we samen op zoek naar het ‘t’je’ dat van jouw huis een thuis maakt. Zodra je in onze bollenschuur binnenkomt voor een kennismakingsgesprek, gaat er ongetwijfeld een nieuwe deur voor je open. Interieurvormgeving is heart work. Daarom vinden we het ontzettend belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt.

Daarnaast zijn we graag de toegangsdeur tot ons uitgebreid netwerk. Samen met onze contacten en relaties maken we de weg vrij naar jouw droomwoning. Gaat er ergens een deur dicht? Dan openen wij een nieuwe.

In het midden van het logo zie je een cirkel. Deze staat symbool voor onze opdrachtgever: die staat altijd centraal, omringd door de initialen van Paula Goulmy. Want jouw project is bij ons team in betrouwbare en veilige handen.

Ten slotte de nieuwe kleuren. Enerzijds hebben we gekozen voor passion peach. Deze kleur symboliseert onze creativiteit en innovatieve en moderne aanpak. Maar ook onze flinke dosis humor, open mentaliteit en het plezier dat we beleven in ons werk. De perzikkleur wordt aangesterkt met een blauwe tint. Noem deze tint gerust brave blue. Want wij gaan geen uitdaging uit de weg. Blauw staat voor onze gedisciplineerde en slimme aanpak, professionele houding, betrouwbaarheid en transparantie. Kortom, a brand new Paula Goulmy!