OK. En dan ziet de wereld er ineens anders uit…

Eerlijk toegegeven: wij zagen het natuurlijk ook niet aankomen. Toch zijn we wel wat gewend. Zeker als het gaat om het roer omgooien. Maar zo’n radicale ommezwaai zoals in 2020? Dat was ook voor ons slikken. COVID-19 heeft ons heel wat lessen geleerd. Ook in onze studio moesten we zaken anders gaan aanpakken.

Letterlijk iedereen was verbaasd. Zoiets is ongekend en inderdaad ziet de wereld er dan ineens anders uit. Tijdens de eerste berichten van de intelligente lockdown in Nederland, moest ook onze studio eraan geloven. De collega’s gingen thuis aan de slag: onze stalenkamer werd mobiel en verhuisde van de studio naar de verschillende zolders en werkkamers bij de collega’s thuis.

Het werk ging gewoon door. Ook onze opdrachtgevers bleven actief. Ineens draaide het meer dan ooit om ‘de wereld een beetje mooier maken’. Ja, als je dan ineens thuiszit kunnen de muren letterlijk op je afkomen. Dus kunnen het maar beter mooie muren zijn! Toch?

Zo dachten wij er dus ook over. “Hé, als er dan toch niemand op bezoek komt… verbouwen we de tent!” En hoe! We hebben geen centimeter over het hoofd gezien. Onze verfkwast is er nog moe van. En ons behang? Daar druipt de creativiteit nu vanaf. Zelfs ons plafond moest eraan geloven!

Inmiddels hebben de regering en het RIVM de richtlijnen aangepast. Wij volgen dus ook. Daarom ben je weer van harte welkom in onze mooie en gezellige studio. Met een kop koffie. En iets lekkers natuurlijk. Die coronakilo’s heb je toch al. Maar wel op gepaste afstand. Bij binnenkomst staat de desinfecterende handgel al op jou te wachten. We geven even geen hand, omdat we jouw gezondheid respecteren. Bovendien zitten wij op ruime afstand. Maar … we zijn nog altijd even sociaal :-).

Je kan ons zowel online als offline (in onze studio) bereiken.

Laat ons gerust weten waar jij je het best bij voelt.

Bel ons of stuur ons een e-mail met je vragen, verwachtingen en wensen.

Zo krijgt jouw omgeving de boost die het verdient!

Tot binnenkort!