De 5 geboden van een vormgever in interieur

“Hoe wist je dat nou? Dat het zo mijn ding zou zijn? Zelf had ik dat nooit kunnen bedenken” Dat zijn zinnen die we regelmatig horen binnen de muren van onze bollenschuur. Hoe komt dat? Tja. Omdat we op elkaar ingespeeld zijn. We leren onze klant door en door kennen. Als vormgever voelen we meteen welk interieur onze opdrachtgever ontzettend gelukkig zal maken. Want jouw smile? Daar worden we zélf gelukkig van.

That’s a promise!

En zo hebben we er nog wel een paar …

De 5 beloftes van ons ontwerpbureau

Om die klantentevredenheid te blijven garanderen, leven we onze 5 geboden na:

Fullservicebureau met fun-factor

In onze ontwerpstudio maken we niet alleen ontwerpen van je interieur. We ‘spelen’ ook met de warmte en sterkte van het licht. We tekenen zelfs een compleet verlichtingsplan uit, waarbij we rekening houden met de lichtinval. Daarnaast gaan we op zoek naar de perfecte materialen. Wordt het natuursteen, parket of velours? Daar gaan heel wat brainsqueezers aan vooraf.

Eindeloze inspiratie

Onze inspiratie raakt nooit uitgeput. Daar zijn we heilig van overtuigd. Een strandwandeling, een bepaalde geur, een impressie, een foto, een stofje, … alles is goed genoeg om onze hersenen ijverig te laten kronkelen. Thinking out of the box. Het eindresultaat van onze vormgeving is niet zomaar mooi. Het is ook functioneel. En origineel. Daarvan zijn onze projecten het levende bewijs. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Goudeerlijk, persoonlijk advies

Als wij menen dat mintgroen en beige dé combo zijn om jou gelukkig te maken. Dan vertellen we jou dat. Zonder blabla. Zonder rond de pot te draaien. Sterker nog. We willen zelfs de verfkwast in onze hand nemen om jou te overtuigen. Want zo zeker zijn we van ons advies. Open, eerlijke en respectvolle communicatie. Dat vinden we niet alleen belangrijk naar onze klanten en leveranciers toe, maar ook binnen ons eigen team. Inventief zijn we. Met een waanzinnige kijk op design. Maar altijd met een duidelijke visie.

Sympathieke specialisten in ons vak

Of het nu gaat over kleuren, behang, gordijnen, vazen, de kleur van de verf, mat of glans, speelse lichtschakeringen of glazen wanden: we weten waarmee we bezig zijn. Als echte vakidioten houden we het been stijf als we beseffen dat we het wow-effect kunnen creëren. Desnoods overtuigen we met moodboards. Of plaatjes op Pinterest. Of 3D-visualisaties. Maar die award van meest meelevende ontwerper? Die willen wij koste wat het kost in de wacht slepen.

Bloedserieus in innovatie

Wij nemen ons vak en de wensen van onze opdrachtgevers bloedserieus. Soms betekent dat dat we buiten de lijnen moeten kleuren. Of uit de bocht springen. Dat klopt. Daarnaast vinden we het, als ontwerpbureau, een must om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends, ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van interieurvormgeving. Die kennis verorberen we met gemak. Ja, zelfs in onze vrije tijd. Maar we delen onze tips en tricks ook graag met jou, in onze blog.

Wil jij weten welke eigenzinnige kijk wij op design hebben?