Het design van jouw interieur wordt in deze studio geboren

De tijd dat we ijverig op een zolderkamer werkten, ligt inmiddels al heel wat jaren achter ons. Vandaag verwelkomen we onze klanten met veel plezier in onze professionele studio, in de Bollenstreek. Een fantastische, historische en karaktervolle plek waar je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Hier gebeurt het. In de bollenschuur. De beste ideeën rond interieur en design ontstaan in onze studio. Nou ja, niet altijd hier. Soms doen we ook inspiratie op tijdens een olijke vrijdagmiddagborrel. Of terwijl we onze wenkbrauwen on fleek zetten.

Ons ontwerpbureau is niet zomaar een saai kantoor met witte muren en hier en daar een uitgedroogde, triestige kamerplant. Er is wel degelijk over nagedacht. Zodra je binnenkomt, adem je de sfeer al in. Je ruikt de heerlijke aroma’s van koffie. En je krijgt meteen dat thuisgevoel. Want dat is exact wat we jou graag cadeau willen doen. Van je woning of werkplek een echte thuis maken.

Een schatkamer aan stalen

Weet je wat onze studio des te leuker maakt? Naast die heerlijke geur van koffie, attractieve gebakjes en speculoosjes uiteraard? Dat we over een eigen stalenruimte beschikken. Dat is echt een schatkamer voor ons. Maar ook voor onze fabrikanten. En vooral voor onze klanten. De stalenkamer is als een koffer vol goud. Kleuren bekijken, stoffen aanraken en voelen, materialen vergelijken, … Wie wordt daar niet vrolijk van?

Inspiratie plukken uit onze moestuin

Achter de bollenschuur ligt onze moestuin verscholen. Voor als we onszelf een pauze gunnen. Om nieuwe inspiratie op te doen bijvoorbeeld, dan gaan we naar ons kleine, groene paradijs. Wat wroeten en wriemelen in de grond. Aardbeien, tomaten of komkommers plukken voor onze lunch. Want wat werkt plukken relaxerend! Eventjes alles on hold. En chillen. Niet met ons hoofd bezig zijn, maar met onze groene vingers.

Neem gerust ook een kijkje achter de schermen. Zo weet je meteen welke leuke workaholics jou ongetwijfeld zullen verrassen.

Nieuwsgierig geworden?