DE BESTE BRAINWAVES VOOR JOUW INTERIEUR ONTSTAAN IN ONZE ONTWERPSTUDIO

Every great design begins with an even better story. Wel, ons verhaal begint in 2005. Op een zolderkamertje. Vandaag laten we ons inspireren in onze bollenschuur. Ondertussen kunnen we al een heus boek schrijven over alle interieurprojecten die de revue gepasseerd zijn in onze ontwerpstudio in Sassenheim. What about creating the next chapter together? Laten we er meteen een bestseller van maken!

Dit zijn wij
Paula

The leader of the pack. Een perfectionistische creatieveling. Dat is Paula. Maar altijd met evenveel passie. Meedenken met de klant en puzzelen. Totdat de perfecte oplossing is gevonden. Want alleen dan vindt Paula zelf rust. Toegegeven. Dat gaat soms met het nodige gemopper gepaard. Zwevende armen in de lucht, fronsende wenkbrauwen. Maar, het resultaat is er altijd. Kortom, echt een dame met ballen. Interieurvormgeving: daar lééft Paula voor. Een stralende klant? Dat is als een avocado op haar bord. Collega’s waarderen haar foute combinaties van spreekwoorden. Want daar kraait geen hond naar. Haar guilty pleasureManiac van Flashdance. Als dat nummer speelt, gaat Paula door het dolle heen. Geen wonder. Want ook voor de klanten gaat Paula op een – bijna – maniakale manier te werk. The rebel in Paula will never die. Zoveel is zeker. Dat blijkt al uit haar verzameling wijnkasten. Een wijnfles met een persoonlijke boodschap op? Dan raak je haar wel.

Laudi

En dan is er Laudi. De jonge en creatieve spring-in-‘t-veld die haar hart volledig verloren heeft aan interieur. En alles wat daarmee te maken heeft. Open. Gezellig. Maar ook wel een perfectionist. Want Laudi gaat er voor de volle 100% voor. Ze is pas gelukkig als alles netjes op tijd af is. Een ingewikkeld probleem uitpuzzelen? Daar wordt ze pas echt gelukkig van. Maar ook van regen: niet alleen de geur, maar ook om erin te dansen. Een Melanzane alla parmigiana? Daar mag je Laudi altijd voor wakker maken. Al kan een wit broodje met mayonaise en ribbelchips naturel haar ook wel bekoren. Hoewel Laudi het moeilijk heeft om dingen los te laten, gaat ze wel volledig los op rapnummers van Kraantje Pappie of Eminem bijvoorbeeld, maar ook op haar creatieve ontwerpen. Niet alleen tijdens de werkuren. Maar ook ’s avonds: bij het koken. Een recept uitproberen? Graag! Maar dan wel met een eigen Laudi-sausje erover! Al zal het recept geen zweterige, jonge kaas bevatten. Want die bezorgt haar rillingen.

Toril

Met een Scandinavische naam die je zelden hoort, ben je sowieso al een tikkeltje speciaal. Toril betekent ‘Thor’s Battle’. De strijd van Thor dus. En dat is de god van de donder én de vruchtbaarheid. Nou, dan kan je niets anders dan een pittige dame zijn die graag tegen de stroom ingaat. Er is misschien ook wel een ‘battle’ in de tegenstrijdigheden die Toril zo bijzonder maken. Padel, maar ook boksen. Meer een durver dan een denker. En meer een denker dan een doener. Vooral ‘s nachts dan. Piekeren over die ene tekening. Maar Toril staat ook synoniem voor vrolijk, punctueel en structureel. Gezelligheid zoekt ze bewust op. Als er spinazietaart in de buurt is, mag je haar alles vragen. Toril is heel stressbestendig. Zelfs als alles in het 100 loopt, blijft ze de rust zelve. Al moet je geen 10 keer met dezelfde vraag komen aankloppen. Daar heeft ze een bloedhekel aan. Af en toe ratelt Toril eens flink door. Dan moet je de pauzeknop even induwen. Guilty pleasure? Met een dekentje op de bank naar Videoland kijken. Bij ons op het kamp bijvoorbeeld. Niet verder vertellen!