Het Team

Paula Goulmy

Paula Goulmy: Naamgeefster, oprichter en eigenaar. Allergisch voor het woord ‘baas’, maar wel zeer kritisch op alles wat het pand aan voorstellen en plannen verlaat. Heeft een grote passie voor interieurvormgeving en het creëren van mooie, originele dingen. Haar geïnspireerde brein staat nooit stil en ziet overal bijzondere en bruikbare mogelijkheden in. Paula viert elk jaar weer haar 28e verjaardag.

Majorie van der Vaart

Majorie van der Vaart:  Een beetje de Siamese tweelingzus van Paula. Die twee hebben vaak aan één woord genoeg, om elkaar te begrijpen. Met haar opleiding aan een prestigieuze hogeschool in België is Majorie een zeer getalenteerde interieurontwerpster en een ster in het maken van 3D-tekeningen.

Bert Visser: Naast creatieve personen zal er ook het een en ander aan organisatorische taken gedaan moeten worden, daar is Bert voor. Dat doet hij niet alleen voor de ontwerpers, ook het realiseren van projecten behoort tot zijn taak.

 

De Studio

De studio: Gevestigd in een authentieke, gerenoveerde bollenschuur midden in de Bollenstreek. Een mooie historische en creatieve plek met een eigen karakter. Gezellig en inspirerend. De ideale omgeving om elke dag weer vorm te geven aan originele interieurs voor onze opdrachtgevers. Hier worden onze creaties geboren. De bollenschuur biedt ook ruimte aan onze uitgebreide stalenkamer vol materialen en voorbeelden waarmee wij graag werken. De deur staat altijd open voor klanten die willen langskomen, om de onze ideeën over raam-, vloer- en wandafwerking te voelen en beleven.

Onze bedrijfsmoestuin: Achter de bollenschuur gelegen. Voor de momenten, dat wij niet met ons hoofd maar met onze groene vingers willen werken. Even met je handen in de grond, of ontspannen over alles wat groeit en bloeit uitkijken. Bijvoorbeeld met een vrijdagmiddagdrankje binnen bereik.

Erkend leerbedrijf: Wij brengen onze kennis graag over aan anderen. En zijn er trots op, dat wij elk jaar weer vele nieuwe talentvolle ontwerpers mochten begeleiden en kennis laten maken met de fijne kneepjes van hun toekomstige vak. Daarnaast is Paula ook nog examinator bij het Hout- en Meubilerings College.

Wat ons bindt: Dezelfde ideeën over vormen en ruimte. Elkaar scherp houden, om verder te kijken dan het voor de hand liggende. Wij leggen de lat bij onszelf en elkaar hoog, om een optimaal resultaat bij onze klanten te realiseren. Houden van uitdagingen en hard werken zonder gedoe. Ook als mens passen wij bij elkaar. We hebben dezelfde normen en waarden zoals oprechtheid en eerlijkheid. No-nonsense, een positieve instelling in voor- en tegenspoed, elkaar vertrouwen én afspraak is afspraak! Bloed, zweet, tranen maar vooral veel lachen. Dat maakt ons als team sterk.

Onze beloftes

Full service: Paula Goulmy Interieurvormgeving verzorgt niet alleen het ontwerp van uw interieur, meubel of verlichting, maar ook de coördinatie en realisatie daarvan kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Geïnspireerd: Ons brein staat nooit stil en ziet overal inspiratie in. Wij creëren graag mooie, bijzondere en originele interieurs. Zowel zakelijk als particulier. Uiteraard altijd praktisch uitvoerbaar en op basis van uw wensen, smaak en stijl.

Persoonlijk: Wij behandelen onze opdrachtgevers en leveranciers, zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Open, eerlijk, met respect en op een persoonlijke manier. Omdat interieur alles met persoonlijkheid te maken heeft.

Specialisten: Met de professionaliteit en vakkennis van onze interieurvormgevers en een goede samenwerking met gerenommeerde en betrouwbare vakspecialisten, komen wij voor u tot een optimaal eindresultaat.

Innovatief: Wij nemen ons vak en de wensen van onze opdrachtgevers heel serieus. Daarom houden wij de nieuwste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden op interieurgebied nauwlettend in de gaten en kijken wij ook buiten de gebaande paden.