De beste brainwaves voor jouw interieur ontstaan in onze ontwerpstudio

Every great design begins with an even better story. Wel, ons verhaal begint in 2005. In een zolderkamertje. Ondertussen ontstaan de beste brainwaves voor jouw interieur in onze ontwerpstudio in Sassenheim. Elke dag gaat ons creatief team vrolijk aan de slag om van jouw concept of ontwerp iets geniaals te maken. Hier gaan veel brainstormsessies aan vooraf. En taart. Vooral veel taart. Want hier vieren we het leven. Samen lachen. Maar ook samen huilen. Als dat moet. Want dat lucht op. Maar vooral samen werken. Of beter: samenwerken. In 1 woord. Af en toe schuiven we het werk ook eens aan de kant. Om samen een wijntje te drinken. En om nieuwe inspiratie op te doen. Wil je weten welke creatieve rebellen voor jou de meest originele ontwerpen bedenken?

Dit zijn wij
Paula Goulmy

Een perfectionistische chaoot. Zo kan je Paula omschrijven. Maar altijd met evenveel passie. Meedenken met de klant en puzzelen. Totdat de perfecte oplossing is gevonden. Want alleen dan vindt Paula zelf rust. Toegegeven. Dat gaat soms met het nodige gemopper gepaard. Zwevende armen in de lucht. Fronsende wenkbrauwen. Maar, het resultaat is er altijd. Kortom, echt een dame met ballen. Ja, met haar kan je de Derde Wereldoorlog wel winnen. Leuk weetje? Eigenlijk is Paula altijd statisch geladen. Ongetwijfeld hebben die dagelijkse liters koffie daar iets mee te maken. En die rode wijn. Of die witte. Interieurvormgeving: daar lééft Paula voor. Een stralende klant? Dat is als een advocado op haar bord. Collega’s waarderen haar foute combinaties van spreekwoorden. Want daar kraait geen hond naar ☺. Haar guilty pleasure? Maniac van Flashdance. Als dat nummer speelt, dan vliegen die hakken al eens de lucht in. Geen wonder. Want ook voor de klanten gaat Paula op een – bijna – maniakale manier te werk. Haar geheim? In haar schoenenkast staat een waanzinnige collectie schoenen waarop zelfs Christian Louboutin jaloers zou zijn. Alleen … op sommige kan ze niet eens lopen. Maar hey. Het oog wil ook wat. Toch?

Majorie van der Vaart

Majorie, één van de rechterhanden van Paula. Al jàren. Zo mogelijk nòg chaotischer dan Paula. Vermoedelijk functioneren ze daarom als een echte tandem. Maar dan wel één met bloemen aan het stuur. Of ‘n supergrappige bel. Want wie Majorie kent, wéét dat ze onwijs creatieve pareltjes maakt in 3D. En dat resultaat mag zeker gezien worden. Want het is ge-ni-aal. Om het met de woorden van Majorie te zeggen. Hoewel ze aan een waanzinnig tempo doorwerkt, praat ze aan één stuk door. Geen wonder dat ze veel moet drinken. Voor Majorie is een glas altijd halfvol. Letterlijk. Want bij haar blijft een kopje of glas overal staan. En altijd met restjes. Tijdens uitjes wordt ze steevast uitverkoren tot ‘Bob’. Favo food? Patat. Gisteren. Vandaag. Morgen. Who cares? Er komt toch geen grammetje bij. In haar vrije tijd kijkt ze graag naar Gold Rush op National Geographic. Iemand moet het doen. Ze heeft een bloedhekel aan computers met een knoert van een ochtendhumeur. Of apparaten die niet werken. En aan lelijke wenkbrauwen. Weinig mensen weten dat Majorie altijd remt voor een dier op de weg. Ook als later blijkt dat het gewoon een plastic zak was. Maar dat hoeft niemand te weten.

Bert Visser

Dat Google ooit een update de naam ‘Bert’ heeft gegeven, ja, daar is hij best trots op. Als je Bert voor de eerste keer ontmoet, merk je het meteen. An easy, handsome and friendly guy. Zelf wil hij eigenlijk altijd 21 jaar blijven. Zo voelt hij zich ook. Al geeft hij toe dat hij alleen maar knapper wordt met de jaren. Misschien heeft de wijn, die ze na de uren samen drinken, daar iets mee te maken? Die wordt immers ook beter met de jaren. Eigenlijk moet je verdorie al je best doen om het bloed vanonder zijn nagels te halen. Waar de dames het allang opgeven, blijft Bert de kalmheid zelve. Hoogstens een sexy frons op zijn voorhoofd. Meer zie je niet. Geen wonder dat klanten dol zijn op zijn rustige aanpak. Sterkste punten? Bert is ongetwijfeld de meest galante persoon in de studio. Stress heeft geen vat op het organisatietalent van Bert. Misschien komt het door die uren fitness? Al gaat Bert liever sporten om naar de getrainde spierbundels te kijken. Waarmee maak je Bert gelukkig? Met cartoons van Family Guy. Het grootste mysterie? Hoe Bert erin slaagt om hele bouwteams aan te sturen en te troubleshooten, zonder ook maar 1 seconde zijn geduld te verliezen.

Lorainne van Rijn

Knap en vrolijk. Dat is Lorainne. Je kan haar met gemak door een ringetje halen. Ondanks die ontelbare restaurantbezoekjes. Uit eten en gezelligheid. Daar mag je Lorainne altijd voor wakker maken. Koken liever niet. Lorainne is niet echt een keukenprinses. Een materialen- en kleurenkoningin des te meer. Klanten appreciëren haar fantastische ideeën rond kleurentinten, nuances en stoffen. Tonnen lef, genoeg zelfvertrouwen en een ijzeren wil zorgden ervoor dat Lorainne bij Paula aan de slag kon. Al moest ze daar het flesje van baby Boyd even voor laten staan. Want die solliciatiebrief moest weg. Een verstandige keuze. Zo bleek. Want haar bijzondere bijdragen aan de projecten van de verschillende klanten worden enorm gewaardeerd. Daarnaast stort Lorainne zich met plezier op de wereld van social media. Waarom ze precies een hekel heeft aan olijfgroen en chocolade, blijft een raadsel. Maar daar kunnen we allemaal om lachen. En dan lacht Lorainne nog het hardst van allemaal. Kwestie van die buikspieren te blijven trainen. Niemand weet dat ze al jaren aan het wachten was op een job bij Paula. Inmiddels is haar stoel dus bezet. Ze voelt zich helemaal thuis bij ons gezellig designerteam.