De beste brainwaves voor jouw interieur ontstaan in onze ontwerpstudio

Every great design begins with an even better story. Wel, ons verhaal begint in 2005. In een zolderkamertje. Ondertussen ontstaan de beste brainwaves voor jouw interieur in onze ontwerpstudio in Sassenheim. Elke dag gaat ons creatief team vrolijk aan de slag om van jouw concept of ontwerp iets geniaals te maken. Hier gaan veel brainstormsessies aan vooraf. En taart. Want hier vieren we het leven. Samen lachen. Maar ook samen huilen. Als dat moet. Want dat lucht op. Maar vooral samen werken. Of beter: samenwerken. In 1 woord.

Dit zijn wij
Paula Goulmy

Een perfectionistische creatieveling. Zo kan je Paula omschrijven. Maar altijd met evenveel passie. Meedenken met de klant en puzzelen. Totdat de perfecte oplossing is gevonden. Want alleen dan vindt Paula zelf rust. Toegegeven. Dat gaat soms met het nodige gemopper gepaard. Zwevende armen in de lucht. Fronsende wenkbrauwen. Maar, het resultaat is er altijd. Kortom, echt een dame met ballen. Interieurvormgeving: daar lééft Paula voor. Een stralende klant? Dat is als een advocado op haar bord. Collega’s waarderen haar foute combinaties van spreekwoorden. Want daar kraait geen hond naar ☺.

Uiteraard komen alle creatieve hersenspinsels niet alleen van mezelf. Hiervoor laat ik me omringen door professionals waarin ik 100% geloof. Hierbij kan ik rekenen op een heel team van vakidioten, experts in interieur, ervaren bouwbegeleiders en getalenteerde designers. Elke dag slaan zij de handen in elkaar om jouw droomproject te realiseren. Kortom, echte pro’s: zowel intern als extern.

En botsen we toch op een onverwacht obstakel? Dan springen we erover. Met een poolstok, als het moet. Want dan spreken we de juiste professional aan. Op die manier maken we samen de meest waanzinnige realisaties. En dat alles vanuit onze gezellige studio aka brainstorm room.

Bet you will feel the inspirational vibes.