Project Description

Woonhuis (Badhoevedorp)

Door de lastige vorm van de woonkamer kwam de opdrachtgever er niet meer uit met de indeling en het interieur. omdat zij aan een aantal voorwerpen gehecht waren, wilden ze niet alle meubilair vervangen. In het ontwerp is dus een mix gemaakt van bestaande en nieuwe indeling bedacht waar de verschillende functies tot hun recht komen. voor in de woonkamer is een ruime zithoek, gevolgd door de keuken en eethoek. Achterin de woonkamer is een eethoek. Achterin de woonkamer is een twee zithoek met een haard. De haard is omlijst met een materiaal van verspringende stroken steen. De televisie is verwerkt in de wand naast de haard. De vormgeving van de op maat gemaakte aan kast aan de andere kant komt overeen met de wand met de televisie. In de maatkast is naast voldoende bergruimte een werkplek geïntegreerd. Het geheel vormt door alle elementen een mooie harmonie.