Badkamer (Hoofddorp)

Badkamer (Hoofddorp) De huidige badkamer was aan vervanging toe. De opdrachtgever was opzoek naar een badkamer buiten de standaarden. De badkamer moest voorzien worden van een inloopdouche, wastafel en toilet. Het toilet heeft een onopvallende plek gekregen in het geheel. In het ontwerp is er gekozen om niet uit te gaan van traditioneel tegelwerk. Door het [...]

Badkamer (Sassenheim)

Badkamer (Sassenheim) Een 3D voor het ontwerp van deze badkamer. Uitgaande van natuurlijke kleuren & materialen heeft deze badkamer een volledig nieuwe sfeer en uitstraling gekregen. De badkamer is uitgevoerd met een riante inloopdouche, toilet en wastafel. Een ontwerp dat volledig past bij de eisen en wensen van de opdrachtgever.

Bollenschuur (Sassenheim)

Bollenschuur (Sassenheim) Een bollenschuur, als woonhuis voor het hele gezin. De bollenschuur was ooit in gebruik als leef- en werkruimte. Voor dit gezin is de werkruimte omgebouwd tot een ruimte met een stoere en levendige uitstraling. Er zijn natuurlijke materialen gebruikt met een moderne twist aangevuld met kleurrijke accenten. Een multifunctionele ruimte waar het gezin zich [...]

Woonhuis (Leiderdorp)

Woonhuis (Leiderdorp) Een bestaande woning welke een volledig nieuwe uitstraling heeft gekregen. Klassieke elementen gecombineerd met moderne elementen. Een volledig op maat ontworpen keuken met kookeiland voorzien van al de snufjes van nu! Een mooie combinatie van natuurlijke basis tinten welke van elkaar zijn onderscheiden door middel van tint- en textuur gebruik. Door de toevoeging van [...]

Woonhuis (Voorhout)

Woonhuis (Voorhout) Restyling voor een woonkamer en keuken voor een woonhuis in Voorhout. Een aantal meubelstukken van het huidige interieur meegenomen in het nieuwe ontwerp. Een nieuwe indeling, verlichtingsplan, meubilair en kleur- & materiaalvoorstel.

Woonhuis (Sassenheim)

Woonhuis (Sassenheim) Voor een bestaande woning in Sassenheim hebben wij het complete ontwerp van de woning verzorgd. Uitgaande van de eisen van nu en de het toekomstige gezin, is er een ontwerp gemaakt passend bij de opdrachtgever en de toekomst. Het hele huis is aangepakt, zo is er ook een nieuwe keuken en badkamer meegenomen in het ontwerp. [...]

Hal (Haarlem)

Hal (Haarlem) Een hal als verbinding van de diverse vertrekken in het woonhuis. De wens van de opdrachtgever was een hal welke bij binnenkomst een warm gevoel zou geven. De vloer welke door heel het huis ligt bleef bestaand, de bestaande trap kreeg een make-over, de wanden een nieuwe kleurstelling, nieuwe deuren en een garderobekast op maat. [...]

Woonhuis (Rotterdam)

Woonhuis (Rotterdam) Hier is gekozen voor een inrichting met invloeden uit de natuur, inclusief wat grappige elementen. Zo zijn er veel beige en taupetinten toegepast en is er gebruikt gemaakt van verschillende houten meubels en decoratiestukken. Grappig is dat de vogels op de wand in meerdere ruimtes terugkomen, en dient het groene schilderij als een [...]

Woonhuis (Badhoevedorp)

Woonhuis (Badhoevedorp) Door de lastige vorm van de woonkamer kwam de opdrachtgever er niet meer uit met de indeling en het interieur. omdat zij aan een aantal voorwerpen gehecht waren, wilden ze niet alle meubilair vervangen. In het ontwerp is dus een mix gemaakt van bestaande en nieuwe indeling bedacht waar de verschillende functies tot [...]

Woonhuis (Hoofddorp)

Woonhuis (Hoofddorp) Een paal midden in de woonkamer,wat nu? Als oplossing voor dit probleem is er een ruimtedeler in het ontwerp verwerkt. Om het massieve effect van de deler te verminderen, is deze opengewerkt. Ook is het hele interieur aangepast zodat deze volledig in harmonie is, en het materiaalgebruik zorgt voor een subtiel en stoer [...]

Bollenschuur (Woonhuis)

Bollenschuur (Woonhuis) De bollenschuur was ooit in gebruik als leef- en werkruimte. Voor dit gezin is de werkruimte omgebouwd tot een ruimte met een stoere en levendige uitstraling. Er zijn natuurlijke materialen gebruikt met een moderne twist aangevuld met kleurrijke accenten. Een multifunctionele ruimte waar het gezin zich kan uitleven. Een ‘play ground’ met een [...]

Restyling woonhuis (Voorhout)

Restylen maar wel met behoud van een aantal meubelstukken waaronder de salontafel en de tafel en stoelen van de eetkamer, bleek geen bewaar voor het ontwerp. Door een donkere olie op de bestaande meubelstukken te gebruiken is het totale beeld helemaal in balans. Het middendeel van de woning, tot nu toe ongebruikt, is ingericht als [...]