INTERIEURCONCEPT WONING

Een nieuwe manier van werken voor vastgoed- en projectmanagement in samenwerking met Vastgoed-Partners. Het uitwerken van een compleet interieurconcept, met bijbehorende 3D-impressies. Door een ruimte vorm te geven, krijgen potentiële klanten een beter beeld van de indeling en ontstaat er een betere kijk op de ruimte en sfeer van het uiteindelijke resultaat.

Door een duidelijk beeld van het eindresultaat te creëren kan je sneller beslissen om een woning te kopen of te laten verbouwen. Zo wordt er goed nagedacht over de verschillende functies van een ruimte. Daarnaast worden de wensen van de klant vertaald. Zowel voor de opdrachtgever als de aannemer is alles meteen glashelder. Zo zijn er geen verrassingen achteraf en wordt het beschikbare budget gerespecteerd. Ten slotte houden we rekening met hoge kwaliteit en een optimale woonbeleving.

Deze vastgoedontwikkelaar had het huis al verkocht voordat hij dit ging verbouwen! Door de 3D-beelden konden de potentiële kopers een goed beeld krijgen en waren ze onmiddellijk overtuigd.

Klein logo Paula Goulmy interieuradvies