KINDERDAGVERBLIJF

Een nieuw interieurconcept voor kinderdagverblijf Trias locatie De Kleine Wereld.  Een prachtige, nieuwe en duurzame locatie in het woonservicecentrum SassemBourg.

Het kinderdagverblijf De Kleine Wereld biedt onderdak aan 4 groepen:

  • De Hertjes
  • De Vosjes
  • De Egeltjes
  • De Konijntjes

Er is zorgvuldig gekeken naar de indeling, zodat deze – zowel binnen als buiten – helemaal voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen binnen de kinderopvang en natuurlijk aansluit op de visie van Trias op het gebied van natuur en beweging.

De natuur vormt de basis en staat centraal voor verschillende facetten binnen het ontwerp. Zo is er gekozen voor een vloerafwerking van tapijt dat op een bospad lijkt. Ook worden er dieren in de ruimte verwerkt door het gebruik van vectoren. Van een muisje dat op de plint staat tot een vogel op het plafond. Door deze onrealistisch te maken, wordt de creativiteit van de jonge gebruikers gestimuleerd. Zo worden de kinderen uitgedaagd om op ontdekking te gaan in de verschillende ruimtes. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van een moderne luchtzuiveringsinstallatie en tapijt dat fijnstof opvangt in de lucht, zodat er zuivere en gezonde lucht is in de lokalen. Ten slotte zorgt het tapijt ervoor dat de akoestiek in de ruimtes verbetert.

Klein logo Paula Goulmy interieuradvies