ZOLDER OPTIMAAL BENUTTEN

Voor deze zolderruimte moesten we elke centimeter optimaal benutten, want de opdrachtgever wou meerdere functies in de ruimte.

Als wijnliefhebber moest er eerst en vooral een grote wijnkoelkast komen als een soort ‘pronkstuk’ voor de rode wijn. Hier wordt de wijn mooi in de schijnwerpers gezet.

Daarnaast moest er een logeerbed komen voor 2 personen, evenals een werkplek, wat bergruimte en last but not least een tv-hoekje. Zodat er vanaf een bankje tv gekeken kon worden. Het liefst niet in beeld.

We hebben aan alle wensen voldaan. Zo is het logeerbed uitrekbaar, waardoor er ruimte overblijft als er geen logees zijn. De overige ruimte kan benut worden als bergruimte. Dankzij de verplaatsbare maatkasten op wielen wordt opbergen een feestje. Ook zit er bergruimte bij de cv-ruimte. Deze werd dicht gemaakt met wanden voor het geluid. Tevens is er meer bergruimte.  Bij het bureau zit de tv verscholen. Deze kan je makkelijk openen met behulp van een lift deur. Als het deurtje naar beneden is, is de wand van de tv helemaal vlak. Vanaf het bankje kan je heerlijk naar buiten kijken. Of naar je favoriete tv-programma of reeks op Netflix. Deze realisatie is een prachtige combinatie van vernuftige ontwerpen.

In dit ontwerp speelt de wijn de hoofdrol.

Proost!

Klein logo Paula Goulmy interieuradvies