Realisatie its not about ideas its about making ideas happen

Realisatie

Van Creatie naar Realisatie
Ziet u het niet zitten, om de uiteindelijke bouw of verbouwing zelf in gang te zetten? Om te onderhandelen met aannemers en andere uitvoerders en het bouwproces met verstand van zaken te coördineren? Laat ons u dat dan uit handen nemen.

Verstand van verbouwen
Naast creatie kunt u bij Paula Goulmy Interieurvormgeving namelijk ook terecht voor de realisatie van ons voorgestelde interieurplan. In de loop der jaren hebben wij een netwerk van betrouwbare en moderne specialisten uit diverse branches aan ons weten te binden, die meedenken en uw ideeën op een professionele manier en volgens de gemaakte afspraken kunnen uitvoeren. Wij hebben verstand van bouwen, zijn bouwkundig onderlegd, spreken de taal van de vakmensen en weten wat mogelijk is. Eigenlijk lossen wij eventuele problemen al voor u op, voordat u ze als zodanig ervaart.

Afspraak is afspraak
Na goedkeuring van het bouw- of verbouwplan stellen wij uw bouwteam samen op basis van onze ervaringen met die specialisten, die het beste bij uw betreffende project passen. Wij vragen offertes aan voor u, coördineren het bouwproces van begin tot eind en zorgen ervoor, dat het uiteindelijk helemaal volgens de gemaakte afspraken en naar uw wensen wordt opgeleverd. Uiteraard houden wij u gedurende het gehele bouwproces op de hoogte van de voortgang. Want ook voor ons geldt: afspraak is afspraak. Tenslotte is het uw bouwproject, waarop u met een goed gevoel moet kunnen terugzien.

Wilt u ook een verbouwing zonder zorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.