Vormgeving van interieurgoeroes met een duidelijke visie.

Vormgeving van echte interieurgoeroes met een duidelijke visie. Dat vind je bij het team van Paula Goulmy. Onze ideologie is glashelder. Als team moeten we elkaar scherp blijven houden. Triggeren. Om toch te blijven evolueren, groeien en ontplooien. Ligt de oplossing voor de interieurvormgeving niet onmiddellijk op tafel? Dan vloeken we niet. Maar dan zoeken we verder. Op een andere manier. Via niet-traditionele paden. Want alleen zo kunnen we de beloftes aan onze klanten nakomen.

En opeens is het daar.

KABOEM!

Dat formidabele idee. Dat geniale concept.

Interieurvormgeving 2.0

Ja, we gebruiken een lat. Niet alleen letterlijk. Voor de tekeningen van onze projecten in binnenhuisinrichting. Maar ook figuurlijk. En die ligt heel hoog. Want we willen ontwerpen op een hoog niveau. Daar gaan we voor! Werken is fun. Als je doet wat je graag doet, tenminste. We houden van uitdagingen. We vullen elkaar perfect aan. Humor compenseert de mindere dagen. Zeker als een fabrikant wat te lang op zich laat wachten.

Daarnaast waarderen we dezelfde normen en waarden:

  • Eerlijkheid
  • No-nonsense
  • Blindelings vertrouwen
  • Een positieve mindset
  • Afspraak is afspraak. Punt.

Een waanzinnige realisatie

En daar liggen ze dan ein-de-lijk op tafel: de plannen. Hoe gaan we nu verder te werk om er een waanzinnige realisatie van te maken? Wel, hiervoor steken we onze koppen eerst even bij elkaar.

Ieder project is anders. En iedere opdrachtgever heeft zijn eigen persoonlijkheid. Dus ieder bouwteam functioneert op zijn eigen manier. Tijdens de afgelopen jaren hebben wij veel betrouwbare contacten opgebouwd. En die mensen hebben ons ondertussen overtuigd van hun kwaliteiten. Zo weten we dat onze aannemers, schilders, stoffeerders, meubelmakers, behangers en vloerenexperts allemaal het onderste uit de kan halen om er iets fantastisch van te maken. Ook voor ieder interieuronderdeel zijn er verschillende personen die hun perfectionisme als een voordeel beschouwen.

Hierbij hoort een hechte samenwerking. Altijd. Het is tenslotte jouw leefomgeving waar wij iets mee doen, zodat jij er nog heel lang van kunt genieten. Daarom weten we wat we aan elkaar hebben.

Een nieuwe branding met een nieuw logo

Binnenkort blaast Paula Goulmy Interieurvorming 18 kaarsjes uit. Dat vonden we meteen het perfecte moment voor de ‘geboorte’ van een nieuwe branding. Hiervoor zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Want na heel wat brainstormsessies kozen we bewust voor een nieuw logo. Eentje dat beter aansluit bij wat we allemaal doen.

Laat ons meteen met de deur in huis vallen. Als je ons nieuwe logo bekijkt, zie je, met een beetje verbeelding, het bovenste stukje van de letter ‘P’ en het onderste stukje van de letter ‘G’. De initialen van ‘Paula Goulmy’. Helder. De vormen van de letters zijn ook patronen die je heel regelmatig in deurenherkent. Logisch. Want als interieurgoeroes gaan we heel vaak met deuren aan de slag. Dat begint al bij de opbouw van de plattegrond en de ruimtestudie. En dat eindigt met het juiste deurbeslag.

Het nieuwe logo vertegenwoordigt niet alleen letterlijk ons vakgebied, maar ook figuurlijk. Want hier ben je altijd welkom. De deur staat altijd open. Voor een gezellig bakje koffie bijvoorbeeld. Interieurvormgeving is heart work. Daarom vinden we het ontzettend belangrijk dat (potentiële) klanten zich hier thuis voelen.

Onze deur gaat ook nooit definitief dicht. Iedereen kan altijd een bezoekje brengen aan onze studio, in onze bollenschuur. Zodra je hier binnenkomt voor een kennismakingsgesprek, gaat er ongetwijfeld een nieuwe wereld voor je open. We brengen je misschien uit je comfortzone als we alle mogelijkheden op tafel leggen. Want het zijn misschien creatieve hersenspinsels waar je zelf niet onmiddellijk aan gedacht had. Maar waarvan je wel beseft dat ze de ultieme oplossing zijn. Één ding is zeker: het wordt een uniek pareltje dat je nergens anders in het straatbeeld zult zien. Een woning die perfect bij je levensstijl past. Daarnaast zijn we graag de toegangsdeur tot ons uitgebreid netwerk. Samen met onze contacten en relaties maken we de weg vrij naar jouw droomwoning.

In het midden van het logo zie je een bol. Deze cirkel staat symbool voor onze klant: die staat altijd centraal, omringd door de initialen van Paula Goulmy. Want jouw project is bij ons team in betrouwbare en veilige handen.

Ten slotte hebben we ook goed nagedacht over de nieuwe kleuren. Enerzijds hebben we gekozen voor passion peach. Deze kleur symboliseert onze creativiteit, innovatie en moderne aanpak. Maar ook onze flinke dosis humor, open mentaliteit en het plezier dat we beleven in ons werk. De perzikkleur wordt afgewisseld met een blauwere tint. Noem deze tint gerust mysterious shades. Want elk interieurproject blijft altijd een beetje spannend. Zowel voor ons als de klant. Blauw staat voor onze gedisciplineerde en slimme aanpak, professionele houding, betrouwbaarheid en transparantie. Daarnaast wisselen we graag af met een lichtere, neutrale tint: soft fabric. Deze kleur symboliseert onze zachte stoffen en ons inlevingsvermogen. Kortom, a brand new Paula Goulmy!

Een fijne stageplek

Als ontwerpbureau blijven we graag op de hoogte van de laatste nieuwe updates in de wondere wereld van design: nieuwe materialen, stoffen, trends in kleuren en verlichting. Die tips delen we niet alleen graag met onze klanten, maar ook met jongeren.

Jaarlijks begeleiden we een nieuwe reeks talentvolle ontwerpers naar hun toekomstige job. We laten hen kennismaken met de verschillende stappen van het werkproces, de fijne kneepjes van het vak én de hindernissen. Na hun stage zijn ze helemaal klaar voor die dappere sprong in hun carrière. Met een rugzak vol goede raad, productkennis en technische knowhow.

En met de lyrics van Doe Maar in gedachten:

Carrière maken.

Voordat de bom valt.

Werken aan mijn toekomst.

Voordat de bom valt.

Daarnaast functioneert Paula ook als examinator bij het Hout- en Meubileringscollege. Zo weet ze meteen wie uit het goede hout is gesneden om in de toekomst interieuradvies op maat te geven.

Meer weten?