Vormgeving van interieurgoeroes met een duidelijke visie.

Vormgeving van echte interieurgoeroes met een duidelijke visie. Dat vind je bij het team van Paula Goulmy. Onze ideologie is glashelder. Als team moeten we elkaar scherp blijven houden. Triggeren. Om toch te blijven evolueren, groeien en ontplooien. Ligt de oplossing voor de interieurvormgeving niet onmiddellijk op tafel? Dan vloeken we niet. Maar dan zoeken we verder. Op een andere manier. Via niet-traditionele paden. Want alleen zo kunnen we de beloftes aan onze klanten nakomen.

En opeens is het daar.

KABOEM!

Eureka.

Dat formidabele idee. Dat geniale concept.

Interieurvormgeving 2.0

Ja, we gebruiken een lat. Niet alleen letterlijk. Voor de tekeningen van onze projecten in binnenhuisinrichting. Maar ook figuurlijk. En die ligt heel hoog. Want we willen ontwerpen op een hoger niveau. Daar gaan we voor! Dat vinden we niet erg. Werken is fun. Als je doet wat je graag doet, tenminste. We houden van uitdagingen. En we houden van elkaar. Ons designerteam is heel hecht. We vullen elkaar perfect aan. Humor compenseert de mindere dagen. Zeker als een fabrikant wat te lang op zich laat wachten.

Daarnaast waarderen we dezelfde normen en waarden:

  • Eerlijkheid
  • No-nonsense
  • Blindelings vertrouwen
  • Een positieve mindset
  • Afspraak is afspraak. Punt.

Een waanzinnige realisatie

En daar liggen ze dan ein-de-lijk op tafel: de plannen. Hoe gaan we nu verder te werk om er een waanzinnige realisatie van te maken? Wel, hiervoor rennen we naar onze studio. Want ondertussen weten we: daar komt het goed! We kennen immers het project als geen ander. En ook de opdrachtgever heeft voor ons geen geheimen meer. Of toch niet zoveel :-).

Ieder project is anders. En iedere opdrachtgever heeft zijn eigen persoonlijkheid. Dus ieder bouwteam functioneert op zijn eigen manier. In de afgelopen 15 jaar hebben wij veel betrouwbare contacten opgebouwd. En die mensen hebben ons ondertussen overtuigd van hun kwaliteiten. Zo weten we dat onze aannemers, schilders, stoffeerders, meubelmakers, behangers en vloerenexperts allemaal het onderste uit de kan halen om er iets fantastisch van te maken. Ook voor ieder interieuronderdeel zijn er verschillende personen die hun perfectionisme als een voordeel beschouwen.

Hierbij hoort een hechte samenwerking. Altijd. Het is tenslotte jouw leefomgeving waar wij iets mee doen, zodat jij er nog heel lang van kunt genieten. Daarom weten we wat we aan elkaar hebben. Een hecht team dus, dat nauw samenwerkt als een Zwitsers uurwerk. Hierdoor kunnen we snel schakelen. Dankzij een degelijke voorbereiding en duidelijke verwachtingen kan iedereen aan de slag. Uiteraard springen we graag eens binnen voor een controle, finale check of werkoverleg. Zodra de 3D-ontwerpen klaarliggen, kunnen we tevreden glimlachen en komt het interieur volledig tot leven.

Daarna rest er nog één ding … 

Champagne!

Een waanzinnig fijne stageplek

Als ontwerpbureau blijven we graag op de hoogte van de laatste nieuwe updates in de wondere wereld van design: nieuwe materialen, stoffen, trends in kleuren en verlichting. Die tips delen we niet alleen graag met onze klanten, maar ook met jongeren.

Jaarlijks begeleiden we een nieuwe reeks talentvolle ontwerpers naar hun toekomstige job. We laten hen kennismaken met de verschillende stappen van het werkproces, de fijne kneepjes van het vak én de hindernissen. Na hun stage zijn ze helemaal klaar voor die dappere sprong in hun carrière. Met een rugzak vol goede raad, productkennis en technische knowhow. Of weten ze dat ze beter een ander vakgebied kiezen …

Daarnaast functioneert Paula ook als examinator bij het Hout- en Meubileringscollege. Zo weet ze meteen wie uit het goede hout is gesneden om in de toekomst interieuradvies op maat te geven.

Meer weten?