De werkzaamheden van een binnenhuisarchitect zijn zeer divers. Uiteraard zorgt deze voor een nieuwe inrichting en daar komt veel bij kijken. Het moet een inrichting zijn die volledig naar wens is van de opdrachtgever en waar deze zich comfortabel in voelt. Ervaring is dan ook erg belangrijk. Paula Goulmy interieurvormgeving is een fullservice bureau voor het ontwerpen en realiseren van interieurprojecten. Het team is bekend met diverse stijlen waardoor de plannen kunnen worden toegespitst op de voorkeuren van een opdrachtgever. In de vele jaren dat zij werkzaam zijn op het gebied van interieurvormgeving hebben zij een divers palet aan opdrachten voltooid. Dit beperkt zich niet alleen tot exclusieve villa’s, ook kleinere woningen en/of vertrekken zoals een serre of badkamer kunnen door het team met kennis op het gebied van binnenhuisarchitectuur die fraaie uitstraling krijgen.

woonkamer keuken blauw

Binnenhuisarchitect is een beschermde titel

Niet iedereen mag zich binnenhuisarchitect of interieurarchitect noemen. Dit mag alleen wanneer deze ingeschreven staat in het architectenregister. Zowel een binnenhuisarchitect als een interieurvormgever kan het interieur opbouwen vanaf de beginfase. Wij doen veel nieuwbouw opdrachten waarbij wij in de beginfase de plannen maken, zodat wijzigingen binnenshuis vroegtijdig kunnen worden gecommuniceerd met de aannemer. Er wordt hierbij al tijdens de bouw rekening gehouden met het interieur, denk hierbij aan conceptvorming, verlichting, (maatwerk-) meubilair etc.

Krijg een goed beeld van de werkzaamheden van Paula Goulmy

Bij een binnenhuisarchitect zegt een foto meer dan duizend woorden. Op deze website kun je ook het portfolioboek bekijken. In dit boek zie je voorbeelden van het werk van het team Paula Goulmy. Ook krijg je dan een goed beeld van de mogelijkheden die gerealiseerd kunnen worden. De ruime ervaring maakt het dat ook jouw woning een hele persoonlijke uitstraling zal gaan krijgen door het team van Paula Goulmy in te schakelen. Bij het maken van het interieurplan zijn er een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden.

Maak van je huis een thuis die bij jouw past

Bij het maken van het interieurplan zijn er een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden, zo zijn levensstijl en persoonlijke voorkeuren zeer belangrijke elementen bij het maken van een interieurplan. Ben je gek op koken? Dan is een goed geoutilleerde keuken en een goed keuken ontwerp van groot belang, evenals de positie van deze in de leefruimte. Ben je iemand die van een minimalistische levensstijl houdt, of kijk je graag film? Juist dan speelt goede verlichting een belangrijke rol, deze kan bepaalde aspecten van de minimalistische omgeving of de ‘film sfeerbeleving’ benadrukken.

Het bouwplan van de woning

Natuurlijk is het bouwplan van de woning van groot belang bij interieurvormgeving. Alle aspecten van de leefomgeving worden hierin geïmplementeerd. Of het nu een bouwplan voor een nieuwbouwwoning is of een bouwplan voor een woninguitbreiding of renovatie van de woning, wij gebruiken dit bouwplan om de opdrachtgever te voorzien van een passend interieur. Wijzigingen en adviezen worden op tijd doorgegeven en zo zijn de kosten en besparingen voor eventuele aanpassingen goed te beheersen.

Het maken van een verlichtingsplan

Zoals eerder omschreven is het verlichtingsplan een belangrijk element van het nieuwe interieur. Dit is een plan waarbij met een aantal aspecten van de verlichting rekening wordt gehouden. Bij het verlichtingsplan wordt eerst gekeken naar de natuurlijke lichtinval. Daarna wordt bepaald waar de basisverlichting en werkverlichting komt en waar juist decoratieve- en accent verlichting wordt geplaatst. Zo krijgt elk element in de ruimte de juiste lichtintensie en ontstaat er mede door het verlichtingsplan spanning en dynamiek in de leefomgeving.

Zowel privé als zakelijk

Naast een persoonlijke leefomgeving kan een werkomgeving ook vaak bediend worden door een binnenhuisarchitect. Naast het feit dat een goed uiterlijk van deze omgeving omzet- en sfeerverhogend werkt, spelen ook productiviteit en fitheid hierbij een belangrijke rol. Ergonomische ontworpen werkplekken zorgen voor gebalanceerde houdingen voor de werknemer, ook ontmoetingsplaatsen of vergaderplekken welke zo ingericht zijn, dat er sneller een beter resultaat te zien is. Het team van Paula Goulmy interieurvormgeving wordt geregeld ingehuurd door diverse organisaties. Efficiëntie is één van de belangrijkste zaken bij een bedrijf. Door ruimte en het doel te combineren en zo een werkomgeving te creëren welke alle aspecten van prettig werken behelst, worden goede resultaten een feit.

Meubels op maat

Het is niet altijd mogelijk om bij een winkel de meubels te vinden die passen bij jouw smaak of inrichting. Daarnaast passen standaardmeubels niet altijd perfect in de ruimte. Veel mensen denken dat meubels op maat veel meer kosten dan standaardmeubels, maar dat is niet altijd het geval. Door elementen te combineren in deze maatwerk meubelen zal het ook kosten kunnen besparen. Daarnaast is de keuze van materiaal, afwerking en functie zo uniek als uzelf, zie het als een maatpak voor uw leefomgeving. Het team van Paula Goulmy interieurvormgeving werkt nauw samen met de beste meubelmakers om dit unieke meubelstuk tot realisatie te brengen.

Neem contact op met Paula Goulmy interieurvormgeving. Je zal zien dat er ook voor jouw leef- of werkomgeving vele mogelijkheden zijn. Bekijk ook het portfolioboek om meer inspiratie op te doen. In samenwerking met ons team zal jouw nieuwe interieur de uitstraling en de sfeer krijgen die het verdient.