Bent u bezig met het herindelen van werkplekken of gaat u verhuizen naar een nieuw bedrijfspand? Professionele en creatieve werkplekinrichting biedt u direct een aantal voordelen. 

Bijvoorbeeld als het gaat om de productiviteit van uw medewerkers. Of om de efficiëntie van een looproute in de ruimte. Ook voor het welbevinden en de sfeer speelt werkplekinrichting een voorname rol. Paula Goulmy Interieurvormgeving is expert op het gebied van het creatief en efficiënt inrichten van werkplekken. Wij voeren zowel kleine als grote projecten uit met een enthousiaste instelling en creatieve blik. Altijd met de focus om de werkplekken zo in te richten dat aan al uw wensen is voldaan. Of beter nog, om uw wensen te overtreffen.

Originele en praktische werkplekinrichting

Het team van Paula Goulmy werkt volgens het principe dat zakelijke interieurs zowel origineel als praktisch dienen te zijn. Een mooi interieur in uw bedrijfspand met bijzondere details vormt de basis voor een aangename werksfeer. Wij zijn gezegend met een creatief brein en laten ons overal door inspireren. 

Deze inspiratie en creativiteit zetten wij graag in om voor uw bedrijf de mooiste werkplekken te creëren. Naast de originele inrichting mag u er ook op rekenen dat wij aandacht besteden aan de praktische kant. Deze elementen gaan bij ons hand in hand van ontwerp tot realisatie. Uw wensen en smaak vertalen wij in de praktijk naar de stijl die u voor ogen heeft. Ontbreekt het u aan een concreet idee dan denken wij gewoon met u mee. 

Comfortabele en ergonomische werkplekken

Het is natuurlijk ideaal als de werkplekinrichting zo is uitgevoerd dat er een prachtige eenheid ontstaat. Een eenheid die sfeer uitstraalt en alles uitademt om productief te zijn. De feel en look vormen uiteraard een belangrijk onderdeel van de inrichting van werkplekken. Er komen echter ook andere voorwaarden bij kijken om optimale werkomstandigheden te bieden. 

Bijvoorbeeld als het gaat om het comfort en om de realisatie van ergonomische werkplekken. Daar houdt het team van Paula Goulmy uiteraard eveneens rekening mee. Wij denken aan alle belangrijke aspecten om de beste werkomgeving te creëren. Uiteraard passend en aansluitend op uw bedrijfscultuur.

Oog voor detail met het oog op verlichting

De werkplekinrichting heeft niet alleen betrekking op de werkplekken zelf. Het gaat om het geheel. Ons oog voor detail komt daarbij goed van pas. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook creatief en effectief als het gaat om de verlichting. Een fel verlichte werkruimte vormt geen basis voor de prettigste werkomgeving. 

Daarom zorgen wij bij werkplekinrichting desgewenst ook voor de ideale verlichting. De functie van de verlichting is door ons per deel van de werkruimte te bekijken. Er zijn wat dat betreft vier opties die gemixt toe te passen zijn. Naast de basisverlichting is het mogelijk om werkverlichting, accentverlichting en decoratieverlichting te gebruiken. 

Standaard meubels of uniek meubilair voor uw werkplekken

Het is mogelijk om uit een standaard aanbod van werkplekmeubilair tot een keuze te komen. Er is echter een interessant alternatief als u het liefst unieke meubels op de werkplek terugziet. In dat geval ontwerpt Paula Goulmy de zakelijke meubels voor u op maat en dus geheel afgestemd op uw wensen. Onze meubelmaker voert de ontwerpen uit. Het voordeel van het op maat laten maken van meubilair voor de werkplekinrichting is dat u een unieke werkomgeving krijgt.

Van creatie tot realisatie

Met betrekking tot de werkplekinrichting biedt Paula Goulmy u een compleet concept. Uw opdracht begint voor ons met de creatie en eindigt naar wens bij de realisatie. Het is uiteraard mogelijk om alleen voor advies en ontwerp van de werkplekinrichting te kiezen. Als u de realisatie liever uitbesteedt, doen wij dat graag voor u. In alle jaren dat wij in deze interieursector werkzaam zijn, hebben wij een groot netwerk opgebouwd. 

De partners waarmee wij samenwerken in de werkplekinrichting zijn professioneel en betrouwbaar. Bovendien beschikken wij over bouwkundige expertise en komt ons bouwteam eraan te pas om de werkplekinrichting in de praktijk vorm te geven. Paula Goulmy is daarbij verantwoordelijk voor de volledige gang van zaken. Tijdens het gehele traject is er sprake van coördinatie. Daarbij krijgt u steeds inzicht in de voortgang.