No-nonsense interieuradvies voor bedrijven

Of je nu een kapsalon hebt. Of een wellnesscentrum, kinderdagverblijf, marketingbureau, restaurant, B&B of hotel, … Elk detail moet kloppen. Je werkomgeving moet ervoor zorgen dat je tot rust komt. Want harmonie in je omgeving brengt ruimte in je hoofd. Als interieurontwerpers beseffen we maar al te goed hoe belangrijk het is om je als professional 100% te focussen op je corebusiness. Goede interieuradvies is hiervoor de basis.

VOEL JIJ JE THUIS IN JE WERKRUIMTE?

Op je werk ben je algauw 8 uur aan de slag. Ben je een echte workaholic, net zoals wij, dan zijn dat er al snel wat meer. Daarom is het essentieel dat je werkruimte aanvoelt als een tweede thuis. Een plek waar je met plezier naartoe gaat. Waar je het beste in jezelf naar boven haalt. En waar je iedere dag optimaal presteert. Heel wat bedrijven hebben nood aan interieuradvies op maat.

 • Voelt jouw kantoor aan als een gezellige plek?
 • Worden de vierkante meters optimaal benut?
 • Wat kan er beter?
 • Past de inrichting van je zaak bij je persoonlijkheid?
 • Of bij jouw activiteiten?
 • Ben je tevreden over de lichtinval?
 • Is jouw bedrijf toe aan renovatie?
 • Of een complete make-over?

Geef het uit handen: aan ons ontwerpbureau. Want de creativiteit stroomt door onze vingers in elke fase van het werkproces. Je kan rekenen op een betrouwbaar en professioneel team, met een open visie en positieve mindset.

Hier maken we dromen waar. Maar ook beloftes. Klaar voor top interieuradvies op maat, dat helemaal past bij jouw business? Wij wel!


WERKWIJZE


FASE I: KENNISMAKING EN RUIMTESTUDIE

KENNISMAKING
RUIMTESTUDIE
BESPREKING

Onze deur staat altijd open. Welkom! We beginnen met een gezellige kennismaking. Bij een bakkie koffie. Dat spreekt. Tijdens het gesprek vissen we uit wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Waar houden jullie je dagelijks mee bezig? Wat verwachten jullie precies? Waar staan jullie voor? En hoe kunnen we jullie persoonlijkheid matchen met de uitstraling van de ruimte? Daarnaast willen we ook graag te weten komen hoe jullie de ruimte precies gebruiken. Wat zijn de functies van de ruimtes? Op die manier maken we kennis met jullie smaak, emoties en motivaties.

Serious shit. We beginnen met een ruimtestudie en verschillende indelingen. Wat wil je graag? Wat wil je liever niet? In deze fase brengen we alle mogelijke opties in kaart. Ook degene waar je misschien niet meteen aan gedacht hebt. Dat we lefgozers zijn, zul je snel merken! Zo verplaatsen we deuren of muren. Of we zetten het toilet op een andere plek. Wat dacht je van een sportruimte of een pingpongtafel? Lijkt het ons een goed idee om een kleine uitbouw te voorzien? Of om de entree uit te breken? Dan zeggen we dat gewoon.

We komen met gefundeerde en vaak meerdere vormen van interieuradvies. Uiteraard beslissen we niets zelf. Alles gebeurt in overleg met jou. Toch dagen we je graag uit om out of the box te denken. Je zal zien: dan openen er meteen nieuwe deuren. Fase 1 is vaak een echte eyeopener. Hier krijg je misschien wel 10 opties te zien, we nemen alle mogelijkheden met je door. Op die manier ben jij er zeker van dat je geen standaard kantoor krijgt, maar een unieke ruimte. Kortom, we bespreken alle mogelijke opties en vertellen meteen de plus- en minpunten erbij.

IN HET KORT
 • Kennismakingsgesprek
 • Offerte op maat
 • Akkoord op de opdracht
 • Opbouw plattegrond (2D)
 • Ruimtestudie (6 tot 12 indelingen, 2D)
 • Bespreking
 • Definitieve indeling (2D)

Na fase 1 weet je welke indeling het precies wordt:
een creatieve en vakkundige indeling die je nergens anders zult zien. That’s for sure.
Tijd voor fase 2.


FASE II: UITWERKING

Tijdens deze fase komen er diverse onderdelen aan bod. Dat wil zeggen: maatwerktekeningen, voorstellen rond kleuren en materialen, 3D-visuals, elektra en een verlichtingsplan. Hier focussen we op de details. Daarom nemen we er meteen een checklist bij. Interieuradvies maakt nu plaats voor zichtbare en tastbare voorstellen.

Zo zoomen we in op je leefkeuken bijvoorbeeld. Wil je een magnetron, vaatwasser, een Quooker® mengkraan of combioven? Dit doen we voor elke ruimte die in aanmerking komt. In short, dreams come true here.

MAATWERKTEKENINGEN
KLEUR & MATERIAAL
ELEKTRA & VERLICHTING
3D VISUALISATIES

Op de detailtekeningen werken we alles gedetailleerder uit. Niets wordt over het hoofd gezien: randjes, greepjes, hoeken, ronde vormen, … Zo zie je meteen welke maatwerkkasten voorzien worden. Ook voor de meubelmaker is alles meteen glashelder.

Daarnaast stellen we de kleuren en materialen voor. Denk maar aan stoffen voor de bank, kussens, poef, vloerkleed of raambekleding.

Om alles nog duidelijker te maken, stoppen we alle materialen in een sample box. Want materialen moet je niet alleen zien, maar ook voelen. Wil je graag je bank zelf uitkiezen in je favoriete meubelzaak? Dan is het altijd handig om onze sample box mee te nemen. Vraag de verkoper naar een stof die het meest lijkt op de stof uit de box. Of een soortgelijke kleur.

Ook de verlichting en  elektra plaatsen we in de spotlights. Zo zie je in één oogopslag waar de armaturen, wandverlichting, vloerlampen, hang- of plafondlampen, spots of luchters komen. Maar ook waar de schakelaars of stopcontacten zijn. Of waar je het licht van de keuken kunt uitschakelen in de woonkamer. Aan elk detail wordt gedacht. Light is the new black!

Ten slotte worden al deze details verwerkt in waanzinnige, fotorealistische renderingen. Deze 3D-rendering geeft meteen een levensechte voorstelling van je werkruimte.

zakelijke ruimte voor interieuradvies paula goulmy interieurvormgeving
chilruimte paula goulmy interieurvormgeving
interieuradvies voor zakelijke ruimten paula goulmy interieurvormgeving
IN HET KORT
 • Offerte op maat
 • Akkoord op de opdracht
 • Uitwerking maatwerktekeningen
 • Kleur- en materiaalplan
 • Sample box met materialen
 • Elektraplan
 • Verlichtingsplan met armaturen
 • 3D visualisaties
 • Presentatie

Heb je nog twijfels over bepaalde keuzes? Geen probleem. In deze fase kunnen we altijd nog bijsturen of zaken veranderen. Je bent tot niets verplicht. Wil je liever zelf de kleuren of materialen kiezen? Ook dat is mogelijk. Het belangrijkste is dat jij straks met een goed gevoel naar huis gaat en uitkijkt naar je nieuwe ruimte.


FASE III: BOUWBEGELEIDING

Van uitdagend interieuradvies tot aan de bouwbegeleiding. Om de WOW-factor te kunnen realiseren, brengen we een bouwteam van professionals samen. Zij slaan de handen in elkaar om jouw droomproject af te krijgen. Zo werken we samen met diverse, externe bouwbegeleiders die we 100% vertrouwen. Hierbij blijven we aan de zijlijn staan. En botsen we toch op een onverwachte hindernis? Dan klimmen we erover. Desnoods met professioneel klimmateriaal van ervaren alpinisten. Dient er snel geschakeld te worden om de deadline nog te halen? So be it! Indien nodig, spreken we de juiste professional aan. Planningen, begrotingen en bouwcontroles laten we volledig over aan bekwame bouwbegeleiders of aannemers. Hiervoor rekenen we op ons uitgebreid netwerk. Uiteindelijk komt alles goed. Ongetwijfeld zeg je, op het einde van de rit: “This. Is. So. Me.