Meubel op maat laten ontwerpen?

Ja natuurlijk! Paula Goulmy Interieurvormgeving ontwerpt ook de mooiste meubels, helemaal op maat en naar jouw wensen. Wij kunnen niet wachten om met jouw ideeën een meubelontwerp te maken. Neem snel contact op zodat we met elkaar kennis kunnen maken!

Meubel ontwerp van hoog niveau

Paula Goulmy Interieurvormgeving heeft specialisten in huis die voor jou een prachtige en excentrieke meubel kunnen ontwerpen. Bijvoorbeeld een mooie stoffen bank, een eigentijdse stoel of een tafel zoals je die nog nooit hebt gezien. Vrijwel alles is mogelijk. Wij doen het vooronderzoek, werken het idee op papier uit en kunnen assisteren bij de realisatie van de meubel in kwestie. Meubelontwerp is zoveel meer dan alleen maar een tekening van de meubel maken! Wij gaan graag samen met jou voor die ene meubel waar jij helemaal blij van wordt!

Wat is belangrijk bij het ontwerpen van meubels?

Hierbij een lijst met zaken die wij belangrijk vinden als we voor jou een op maat gemaakte meubel gaan ontwerpen:

  • Doel en functionaliteit: Wat moet het kunnen doen? Welke functie moet het vervullen? Moet het comfortabel zijn, opslag bieden of een andere specifieke rol vervullen?
  • Ergonomie: veilig en verantwoord genieten van je meubilair is ontzettend belangrijk. We letten op de afmetingen, hoogte, diepte en andere factoren die van invloed zijn op het comfort en de bruikbaarheid.
  • Materiaalkeuze: ga je voor stof, leder, hout of voor iets heel anders? We kijken goed naar wat past binnen je gehele interieur. Duurzaamheid, kosten, onderhoud en milieuvriendelijkheid van de gebruikte materialen komen altijd aan bod.
  • Budget en investering. Meubelontwerp kost natuurlijk geld maar we houden ons altijd netjes binnen jouw budget. Mocht het kostenplaatje hiervan vermoedelijk afwijken, dan laten we je dat altijd weten!

Ook een meubel laten ontwerpen?

Neem dan contact op met Paula Goulmy Interieurvormgeving! Wij gaan graag voor je aan de slag, en niet alleen met meubelontwerp. Maar we doen ook compleet interieuradvies, maken een verlichtingsplan voor je of kijken naar verbeteringen voor zakelijke ruimten. Neem gerust met ons contact op via 0252 – 34 81 54 of stuur een berichtje door het formulier hieronder in de vullen.