Woonkamer laten ontwerpen

Bij het ontwerpen van een woning is de woonkamer erg belangrijk. Met name de look & feel speelt een belangrijke rol. Of je nou een nieuwbouw woning hebt of je bestaande woonkamer wilt aanpakken, jouw persoonlijke stijl is erg belangrijk. Hou je van een modern ingerichte woonkamer of juist van klassiek? Paula Goulmy Interieurvormgeving ontwerpt een woonkamer die volledig aansluit bij jouw stijl en wensen. Zelf je woonkamer ontwerpen is zo makkelijk niet. Er zijn talloze gratis online ontwerptools te vinden. Die moet je alleen wel snappen, én dan moet je er ook nog eens een mooi design van weten te maken. Een woonkamer laten ontwerpen is vele malen eenvoudiger. Daarnaast zal het eindresultaat sowieso verbluffend zijn. Voor een goed beeld van het resultaat kunnen we zelfs een 3D ontwerp van de woonkamer maken.

Het ontwerpen van een woonkamer

Bij het ontwerpen van een woonkamer houden we rekening met de afmetingen, je voorkeuren, looppaden, de juiste meubels, verlichting, kleuren, de vloer en nog veel meer! Verlichting is erg belangrijk om de juiste look & feel te creëren. Hiervoor is een verlichtingsplan voor de woonkamer een belangrijke leidraad. In dit plan wordt rekening gehouden met de aansluitpunten, natuurlijk licht, kunstlicht en sfeerlicht. Daarnaast zijn het soort meubels belangrijk. Afhankelijk van je persoonlijke stijl en je budget adviseren we welke meubels het beste passen bij je woonkamer. Ook de muurdecoraties komen aan bod bij het ontwerp van de woonkamer. Verschillende kleuren verf, (foto)behang en muurdecoraties geven de ruimte de uitstraling die bij jou past.

Soorten woonkamer inrichting

We ontwerpen geregeld woonkamers in vele stijlen.
Hieronder vind je een kleine selectie van de mogelijke woonkamerstijlen:

  • Moderne woonkamer
  • Stoer en warme inrichting
  • Klassiek modern
  • Landelijke uitstraling
  • Minimalistisch design
  • Industrieel
  • Stoer retro

Laat je woonkamer nu ontwerpen

Het team van Paula Goulmy Interieurvormgeving staat voor je klaar om een ontwerp op maat te maken. Wat de grootte van je woonkamer ook is, en wat je wensen ook zijn we zorgen voor een plan op maat. Zo werken we samen aan het vormgeven van jouw ideale woonkamer! Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!